Egyedi frottír törölközők, frottír köntösök gyártása, hímzés, egyedi logózás

Forrás: turizmus.com

 2018. május 22. 13:00

 

Frottír törölköző és köntös az Ön egyedi logójával

Szeretne kitűnni versenytársai közül? Ha már rátalált az ön értékrendjének megfelelőminőségű szállodai textíliára, tegye azt egyedivé! Mivel egy logó a szálloda arca, ezért fontos, hogy mindenhol jelen legyen, a legkézenfekvőbb megoldás emblémájukat olyan felületeteken is elhelyezni, amivel vendégei nap mint nap találkoznak: a törölközőkön, fürdőköntösökön, ágyneműhuzatokon, egyszóval minden szállodai textílián.

Márkaépítés egyedi tervezésű szállodai textíliákkal

A vendéglátás területén farkastörvények uralkodnak, aki nem tart lépést a korral, nem újul meg, nem kínál mindig valami mást, mint a versenytársak, előbb-utóbb elveszíti ügyfélkörét, nem szerez újakat, esetleg be sem kerül a népszerű vendéglátó helyek közé. Ebben a szakmában a látogatók véleménye határoz meg mindent, márpedig a szürke tömegből kitűnni nem könnyű.

Szeretnék, hogy vendégeink megjegyeznék nevünket, esetleg tovább is adják másoknak -  a szájreklám az egyik legjobb - méghozzá ingyenes - marketing eszköz, ezért a figyelem felkeltése érdekében egyedivé kell válni.

Fontos az igényes megjelenés nem csak ami a szálloda, a vendéglátóhely bejáratát, a szobákat vagy étkező helyiségeket illeti, de a berendezési tárgyak és szállodai textíliák esetében is.  A brand- avagy márkaépítés nem merül ki a különböző újságokban feladott hirdetésekben, plakátokon, internetes reklámfelületeken, fontos, hogy logónk minél több csatornán jelenjen meg.

A szállodai frottír termék, mint ingyen reklám

A frottír törölközők és köntösök, de az ágyneműhuzatok és a textil szalvéták remek felületet biztosítanak a szálloda és étterem logójának elhelyezésére, a textíliák igényes díszítésére.

A legtöbb embernek úgynevezett “fényképező” agya van, ami annyit jelent, hogy a látvány marad meg az emlékezetben legtovább, szemben a szöveggel. Egy szép, ízléses hímzés minden frottír terméket egyedivé tesz, kiváló dekorációs eszköz is egyben, s így vendégeink hatékonyabban vésik emlékezetükbe szállodájuk nevét.  Így a későbbiekben ha logójukat bárhol - például  internetes reklámban - megpillantják, mindjárt a kellemes élmény fog eszükbe jutni, így egészen biztosan mesélni fognak szállodájukban szerzett élményeikről ismerőseiknek.

Rendeljen egyedi logóval szövött, vagy hímzett frottír terméket a Vend-Tex Kft.-től.

A Vend-Tex Kft. szolgáltatásai közé tartozik a nálunk vásárolt termékek szövéssel vagy hímzéssel történő emblémázása. Önnek csak a saját logóját kell megküldenie, és mi elvégezzük a teljes tervezési, kivitelezési folyamatot. E mellett Partnereinknek vállaljuk a textíliák utólagos hímzését is, akár néhány napos átfutási idővel.

A hímzés előnye, hogy bármilyen típusú textil termékre rádolgozható, élettartama megegyezik a textília élethosszával, nem kopik ki és színe sem halványul el.

Az emblémázás szövéssel eleganciát és igényes megjelenést kölcsönöz a szállodai textíliának. Mivel a minta létrehozása a textil saját anyagával történik, így diszkrét, de mégis látható és egyértelműen felismerhető mind a látogatók, mind a szálloda dolgozói számára.

Cégünk többféle technikát is alkalmaz:

  1. Kontúzorott
  2. Kiemelkedő
  3. Hurokkihagyásos

 

Ajánlatkérés előtt mindenképpen töltse le katalógusunkat és olvassa el esettanulmányunkat.

 

(X)