Éjfélig még lehet jelentkezni az Edutus Főiskolára!

Forrás: turizmus.com

 2015. augusztus 10. 11:12

Az Edutus Főiskola augusztus 10-én éjfélig még várja a jelentkezéseket képzéseire.

Alapképzések: turizmus-vendéglátás, kereskedelem és marketing, gazdálkodási és menedzsment, mechatronikai mérnöki, műszaki menedzser.

Felsőoktatási szakképzések:gazdálkodási és menedzsment(projektmenedzsment, nemzetközi gazdálkodási (nemzetközi szállítmányozás és logisztika), turizmus-vendéglátás(turizmus).

Mesterképzés: marketing.

 

RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓ:

www.edutus.hu (1114 Budapest, Villányi út 11-13., 2800 Tatabánya, Béla király körtér 58., 06 (80) 911 688 (ingyenes), felvi@edutus.hu, www.facebook.com/edutus.hu.

 

A pótfelvételi során azok jelentkezhetnek:

- akik az általános felvételi eljárás során egyetlen megjelölt képzésre sem kerültek be;

- akik az általános felvételi eljárásban nem nyújtottak be jelentkezést.

 

A pótfelvételiben meghirdetett szakok esetében a ponthatárok nem lehetnek alacsonyabbak:

- a július 23-án meghatározott ponthatárnál, amennyiben a szakot korábban az általános eljárásban is meghirdették;

- a jogszabályi minimumnál (alapképzésen és osztatlan mesterképzésen 280, felsőoktatási szakképzésen 240, mesterképzésen 50), amennyiben a képzést az általános eljárásban nem hirdették meg.

 

A jelentkezés menete

Az űrlapok kitöltésére 2015. augusztus 10-én éjfélig van lehetőség. Szintén eddig a határidőig kell befizetni (bankkártyával vagy átutalással) az eljárási díjat, ami a pótfelvételi során 5000 Ft.

A ponthatárokat előreláthatólag 2015. augusztus 26-án hirdetik ki, ekkor dől el, ki került be az általa megjelölt képzésre. A felvettek a felvételi határozatot és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a ponthatárok kihirdetését követően a felsőoktatási intézménytől kapják meg 2015. szeptember első napjaiban.