Élénk az érdeklődés a Koronás Park iránt

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 25. 15:44

A július 25-ei nyitás óta, a kapuknál elhelyezett forgalomszámlálók adatai szerint augusztus végéig közel 80.000 látogatót regisztráltak a parkban – mondta a csütörtök délután szervezett fehérvári tájékoztatón, F. Szegő Krisztina, a Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A gyerekek és a felnőttek játékos módon ismerkedhetnek meg a királyi koronázó város történelmi múltjával, és az ahhoz kötődő programokkal. A központi épületben animátorok várják a közönséget, akik bemutatják a játékokat, és játékvezetőként is rendelkezésre állnak.

A parkba ingyenes a belépés, egyes játékok és rendezvények jelképes áron érhetők el.

A korszerű létesítménynek már országos a híre: sokan érdeklődnek az ország különböző részeiről, hogy osztálykirándulást, vagy partikat, céges rendezvényeket tartanának itt.

 

A Koronás Park, amely elsősorban turisztikai jellegű beruházás, és döntő részben európai uniós forrásból valósult meg, egyszerre igyekszik megfelelni a fehérváriak és a városba látogató turisták igényeinek.

A Park megnyitása olyan látogatókat is vonz a térségbe, akik eddig nem ismerték Székesfehérvár történelmi emlékeit és látnivalóit.

További információ: www.koronaspark.hu