Eseménydús hét Alsópáhokon

Forrás: turizmus.com

 2017. november 13. 14:49

Faültetés, partnerparti, toplistás helyezés, kiváló érdemjegy – az alsópáhoki Kolping Hotelben egymást érték a fontos események a múlt hét során.

Korábban történt

Hétfőn (november 6-án) fát ültettek a szálloda vendégei és munkatársai, így csatlakoztak a Férfiak klubja kezdeményezéséhez. Az országos méretű társadalmi projektben hazánk legnagyobb férfiközössége a férfiak családi és társadalmi felelősségvállalásának, értékközpontú példamutatásának a fontosságára hívja fel a figyelmet. Az első 25 facsemete egyike a családbarát Kolping Hotel parkjába, Alsópáhokra került.

Szerdán partnerpartira várták az összes fontos együttműködő céget, akikkel 2107-ben is sokat dolgoztak, és ismét megmutatták, hogy együtt nagyszerű dolgokra képesek. A szálloda 21. évében a 21-es szám, és szerencse témája köré építették fel a vendéglátók a partit. A Kolpingban nem meglepő, hogy a játék a partnerpartin is főszerepet kapott. A rendezvény végén a szerencsesütiben még egy üzenetet is elrejtettek a rafinált készítők.

Faültetés a társadalmi felelősségvállalás és az értékközpontú példamutatás jegyében

Fotó: kolping.hotel.hu

Szintén a múlt hét eseménye, hogy a Zalai Hírlap Zalai megyei vállalkozásokat rangsoroló TOP100 listájára a 2016-os eredményei alapján felkerült a Kolping Hotel Kft. neve is, amely mind a nettó árbevétel szempontjából, mind a foglalkoztatott létszám alapján az első 100 cég közé tartozik a megyében.

A jó hírek sorozatát egy örömteli rekord zárta: a vendégek minden hónapban egy összesített érdemjeggyel is értékelik a szálloda munkatársait és szolgáltatásait. Ötös skálán 4,86-os értékkel zárult a hónap, ami az eddigi legmagasabb érték! (A hotel részletes kérdőívére 187 októberi vendég válaszolt).

(X)