Évzáró, karácsony, Kempinski, Skål

 2013. december 12. 20:07

December 12-én, nagy érdeklődés mellett tartotta évzáró összejövetelét a Skål Budapest a Kempinski Hotel Corvinus Budapest ÉS Bisztrójában. Az eseményt megtisztelte jelenlétével a házigazda szálloda igazgatója, Emile Bootsma is.

Páldi Y. György azon túl, hogy megköszönte a tagságnak az egész évet, azt is elmondta, fontos év lesz a következő a Skål Budapest életében, 2014. január 29-én ünneplik ugyanis megalapításának 10. évfordulóját. A jeles alkalomra különleges összejövetelt terveznek, amelyre meghívják a Skål International jelenlegi, illetve néhány korábbi elnökét is. De az esemény nemcsak emiatt lesz fontos, hanem mert az elképzelések szerint januárban tisztújításra is sor kerül, és Páldi Y. György továbbadja az elnöki stafétát.

A hagyományosan adott és baráti beszélgetések során az idei év tapasztalatai és a várakozásokat is megvitatták a legkülönbözőbb területekről érkezett szakmabeliek, akiket az ÉS Bisztró Pazar büféebédje kényeztetett.

Új tagként csatlakozott a klubhoz Robitschko János, a volt Jugoszlávia területéről beutaztatást végző Europartner utazási iroda ügyvezetője.