Győrben folytatódik az országos NTAK roadshow

Forrás: turizmus.com

 2019. június 03. 12:27

A Magyar Turisztikai Ügynökség országos edukációs roadshowt indított, hogy az új digitális adatszolgáltatási rendszer bevezetése gördülékeny és zökkenőmentes legyen. A következő helyszín június 11-én Győr!

A Magyar Turisztikai Ügynökség kiemelt feladata, hogy széles körben segítsen értelmezni a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központtal kapcsolatos jogszabályokat, illetve tájékoztatást nyújtson a szálláshely-szolgáltatók számára a rendszer működésének technikai részleteivel kapcsolatban. Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a tesztidőszakot követően június 1-jétől fogadja a regisztrációkat a rendszer, a pilot programban részt vevő hotelek és szállodaláncok tapasztalataikról szóló nyilatkozatát ITT olvashatják.

 

Annak érdekében, hogy az új digitális adatszolgáltatási rendszer bevezetése gördülékeny és zökkenőmentes legyen, országos edukációs roadshowt indított az Ügynökség, melynek részeként az érintett szakmai szervezetekkel is aktívan együttműködnek.

Május végéig összesen 24 alkalommal tartottak előadást országszerte az NTAK-ról.

A következő helyszín június 11-én Győr, illetve előkészítés alatt állnak a sárvári, nyíregyházi, debreceni, szekszárdi előadások. Az NTAK tájékoztató oldal folyamatosan frissül az aktuális helyszínekkel és időpontokkal: https://info.ntak.hu/roadshow.

A tájékoztató eseményeken a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációt itt: https://ntakroadshow.hu/ tudja megtenni.

Az NTAK-ról bővebb információk az info.ntak.hu weboldalonolvashatók, továbbá a +36 1 58 58 588-as telefonszámon elérhető az NTAK ügyfélszolgálata.