Három új szálloda a Paris-Orly Repülőtéren

Forrás: turizmus.com

 2014. december 15. 12:41

Az Aéroports de Paris, mint a terület tulajdonosa és fejlesztője, illetve az Accor Csoport az ingatlan-management divízióján, a HotelInvesten keresztül szállodai bérleti szerződéseket irt alá a Coeur d'Orly negyedben található Paris-Orly Repülőtérre vonatkozóan.

A három bérleti szerződés magába foglalja a meglévő ibis szálloda kibővítését (melyet 2016-ban fejeznek be) és két új szálloda építését: egy ibis budget szállodát és egy Novotelt (melyeket 2016-ban és 2017-ban nyitnak meg egymás után).

„A Paris-Orly Repülőtér nagyon fontos üzleti csomóponttá vált Párizs déli szívében. A folyamatban lévő jelentős modernizációs munkálatok meg fogják változtatni a Repülőteret, sokkal barátságosabbá téve azt különösen egy, a déli és nyugati terminálokat összekötő közlekedőépület megépítésével. Mindemellett elindult az első irodaépület építése a Coeur d'Orly-n, ami egy környezettudatos üzleti negyed, melynek része egy 35.000 négyzetméteres hotelkomplexum, mely megfelelő területet ad az Accor Csoport szállodafejlesztéseinek. Amellett, hogy növeljük a földterületek értékét, jelentősen emeljük a Paris-Orly szálláskapacitásait is, kiszolgálva ezzel az utasaink  által támasztott növekvő igényeket" – nyilatkozta Francois Cangardel az Aéroports de Paris Real Estate igazgatója.

„Ez az üzlet teljes mértékben összhangban van a HotelInvest stratégiájával, aminek célja megerősíteni pozíciónkat, mint Európa legnagyobb szállodai befektetője. Az üzlet lehetőséget ad számunkra, hogy olyan szállodákat fejlesszünk az economy és középkategóriás szegmensben, melyek magas környezettudatos standardoknak felelnek meg (HQE) és olyan  kulcsfontosságú területen találhatóak, mely  kiemelkedő üzemeltetési  eredményt hoz, és egyben  „Grand Paris" egyik urbanizációs zászlóshajó projektje lesz" – nyilatkozta John Ozinga az Accor HotelInvest vezérigazgatója.

További 360 szállodai szoba

Az említett, economy és középkategóriás szegmensbe tartozó három hotel összesen 43%-al bővíti majd Paris-Orly repülőtér szállodai kapacitását. A 360 új szoba a meglévő 840 szobát egészíti majd ki, megfelelő és kényelmes elhelyezést biztosítva mind családoknak, mind üzleti utazóknak.