Hotel & Marine Expert Summit a Rationaltól

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 05. 14:38

Augusztus 20-án az F&B iparág véleményvezérei összegyűlnek az online térben, hogy a Rational digitális Expert Summitján megvitassák “Az új vendéglátás” témáját.

A toptémák a digitális innovációk, valamint a fenntarthatóság lesz. A megszólaló neves szakemberek nem csupán előadás formájában osztják meg tudásukat, de lesz lehetőség párbeszédre is a prezentációk utáni virtuális fórumon.

Ráadásul a résztvevőknek alkalmuk lesz négyszemközti megbeszélésekre is, valamint későbbi megbeszélések lefixálására.

 

Ezek a szokatlan idők szokatlan megoldásokat igényelnek – magyarázza az esemény koncepcióját Nicolas Makowski, a Rational Key Account managere. – Bár a konferenciának a virtuális tér ad otthon, csak úgy, mint az analóg verzió esetében, lesznek prezentációk, termékbemutatók és networking. Az eseményt kétféle időpontban rendezzük meg, hogy minden időzónából lehessen csatlakozni. A digitális verziónak számos előnye van, többek között hogy nincsenek korlátozások, és a világ minden pontjáról részt tudnak venni rajta.”

Az esemény tehát két időintervallumban is lezajlik (ugyanabban a formában), és nagyjából három órát vesz majd igénybe. A részvétel ingyenes, jelentkezni ITT lehet.