Márciusban ismét housekeeping konferenciát rendez az Mft Projektkezelő Kft.

Forrás: turizmus.com

 2024. február 12. 12:01

Az Mft Projektkezelő Kft. immár második alkalommal rendezi meg housekeeping konferenciáját március 11-én, amelynek ezúttal az Aquincum Hotel Budapest ad helyet.

A konferencia idei fő témája a 2023-ban bekövetkezett változások és innovációk. Ezen belül a résztvevőkkel az alábbi témakörökben folytatnak kerekasztal-beszélgetéseket:

  • a külföldi munkaerővel kapcsolatos tapasztalatok,
  • a housekeepingben rejlő karrierlehetőség,
  • a felsőbb vezetőkkel való kommunikáció mindennapos nehézségei,
  • együttműködés és kapcsolattartás a külső beszállítókkal.

 

Idén fokozott figyelmet szentelnek a külföldi vendégmunkásoknak, mivel az elmúlt évben jelentős jogszabályi változások történtek az alkalmazásuk terén.

A résztvevők betekintést nyerhetnek majd a housekeeping vezetők összetettebb szakmai életébe, ezenkívül a konferencia szervezői, Marosvölgyi József, az Mft Projektkezelő Kft. ügyvezetője és Verba Viktória, a cég operatív vezetője a felkészülés jegyében beszélnek a 2024-ben várható változásokról is. Egy-két új meglepetéssel is készülnek, ami hasznos könnyebbséget jelenthet a jövőben a hoouskeepingen dolgozóknak.

A konferencia ingyenes, de a létszám limitált, ezért kérik az érdeklődőket, hogy legkésőbb február 25-ig jelezzék részvételi szándékukat az alábbi elérhetőségeken: mft.verbavktria@gmail.com, +36 20/357-0015