Innovatív foglalási megoldás az Európa fitben

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 12. 15:23

A közelmúltban kapcsolódott össze a Morgens csapata által fejlesztett magyar RoomSome foglalómotor a nemzetközi Availpro channel managerrel. Az első közös projekt a hévízi Hotel Európa fit szállodában indult el, ahová már érkeznek a foglalások.

Az összekapcsolódás nagy előnye, hogy az OTÁ-k könnyű és egy helyen történő kezelése mellett a channel managerben történik a központi dinamikus árazás, viszont a direkt foglalóknak szánt speciális összetételű ajánlatok, és a magyar piacon megszokott „Ajánlatkérő” funkció működése továbbra is a hazai elvárt megoldások szintjén, nagyon rugalmasan tud megvalósulni a RoomSome rendszerében.

Az is nagy előny, hogy így a direkt foglalások is egyből a szállodai szoftverbe kerülnek, rengeteg plusz munkát és adminisztrációt megspórolva. Az Availpro-nak köszönhetően a ma Magyarországon nem elérhető Google Hotel Ads-ben történő értékesítésre is lehetőség van, így a Google Cégem felületen a szálloda direkt árai is elérhetőek.

Nagyon nagy jelentőségű a RoomSome és az Availpro channel manager összekapcsolódása

Fotó: pixabay.com

„Az Európa fit több foglalót, új értékesítési lehetőségeket, az adminisztráció csökkenését, és a konverziós ráta növekedését várja az egyéves előkészületeket igénylő projekt elindulásától” – mondta el Harmati-Győrffy Krisztina, a szálloda fejlesztésért és koordinációért felelős e-commerce managere.

Kapcsolódó cikkek