Július 31-én újranyit a hévízi Ensana Thermal Aqua

Forrás: turizmus.com

 2020. július 30. 14:17

A fogyasztói igényekre reagálva május végétől kezdve több lépcsőben nyitja ismét magyarországi egységeit az Ensana szállodalánc. Ez alkalommal egy újabb hévízi szálloda választható a kikapcsolódásra.

A korábbi három újranyitott szálloda után július 31-től a hévízi Ensana Thermal Aqua is várja a pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégeket.

Az Ensana szállodaláncnál a Thermal Sárvár, Thermal Hévíz és Thermal Margitsziget szállodákat követően így már négyre bővül az üzemelő egységek száma – adta hírül a szállodavállalat.

„Az elmúlt hetekben folyamatosan nő a kereslet szállodáink iránt, a 4 csillagos, hévízen egyedülálló módon all inclusive ellátást biztosító Thermal Aqua előrejelzései, foglaltsági számai is biztatóak.

Július 31-étől újra fogad vendégeket a hévízi Ensana Thermal Aqua

Fotó: Ensana Hotels

A nyári időszak kifejezetten kedvez a családi pihenésnek, ehhez egy hatalmas parkkal körülvett, all inclusive ellátást biztosító gyerekbarát wellness szálloda tökéletes helyszínt tud biztosítani" – mondta el Mácsai Péter, az Ensana lánc magyarországi szállodáinak klaszterigazgatója.

A teljes körű vakáció érdekében újdonsággal is szolgálnak a vendégeknek egyaránt: az alapellátás mellett az újranyitástól extra all inclusive ajánlatot is kínálnak. A kibővített all inlcusive ajánlattal kora reggeltől késő estig élvezhető az ételek és italok gazdag választéka, illetve az alkoholos italok meghosszabbított intervallumban érhetőek el.

Az újranyitásnál a biztonságos üzemeltetésre helyezik a hangsúlyt, a szolgáltatások magas színvonalának fenntartása mellett a legfontosabb feladat az üzemeltetési és közegészségügyi előírások maximális betartása a munkatársak és a vendégek részéről is – zárul a közlemény.