Kedvezményes jelentkezés a Sirha Budapestre

Forrás: turizmus.com

 2017. október 02. 15:16

Kevesebb, mint két hét van hátra a Sirha Budapest kedvezményes jelentkezési határidejéig, így aki tervezi, hogy részt vesz a régió egyik legjelentősebb Élelmiszeripari és Horeca szakkiállításán, annak érdemes 10.15-ig jelezni részvételi szándékát a szervezők felé, így akár 14% kedvezményhez jutva.

Ettől függetlenül is érdemes minél hamarabb jelentkezni, mivel az eddig bejelentkezett több mint száz vállalkozás a két pavilonosra növekedett kiállítási terület mintegy 70%-át már lefoglalta.

 

A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő kiállításon legutóbb 19 országból érkezett 374 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait a több mint 20.000, az élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátó ipar, csomagolóipar valamint a gasztronómia szakembereinek.

 

 

Bővebb információ a kiállításról és a jelentkezés feltételeiről a www.sirha-budapest.com/jelentkezes oldalon található. A kiállítás szakmai partnere az Agrármarketing Centrum, kiemelt szakmai partnere a METRO, kiemelt médiapartnere a Trade Magazin.

(x)