Lezártult online szállodai felmérésünk

 2014. május 29. 18:28

Május 25-én minden eddiginél nagyobb részvételi számokkal lezárult 2014-es Online Szállodai Felmérés, a BDOnline.hu és a Turizmus.com közös projektjének felmérő fázisa.

A kutatásban idén 109 budapesti és vidéki szálloda vett részt, köztük a nemzetközi láncok legmagasabb kategóriájú budapesti szállodái (szinte a teljes budapesti felsőkategóriás piac), a legnagyobb hazai- és nemzetközi szállodaláncok, valamint a legjelentősebb vidéki hotelek. Örömmel tájékoztatjuk a kollegákat, hogy a kitöltők száma mind kvalitatív, mind kvantitatív mértékben emelkedett, például Budapesten a kitöltési arány - a piac méretére vonatkoztatva - a felmérés elindulása óta folyamatosan növekedve meghaladta az 50%-ot!

Ezúton is köszönjük a részvételt a felmérést kitöltő minden kollégánknak, valamint azt, hogy hozzájárultak a budapesti- és vidéki online szállodapiacot bemutató, Európában egyedülálló online tanulmányok létrejöttéhez, amelyeket gyakorlati tanácsokban bővelkedő kiadványoknak tervezünk.

A tanulmányok kiadásának és a nyeremények kisorsolásának időpontja egyaránt június közepére várható, a pontos dátumról később tájékoztatunk.

A  BDOnline.hu és a Turizmus.com csapata

(X)