Magyar szakácsok is indulnak a világbajnoki címért a luxemburgi Gasztronómiai Világbajnokságon

Forrás: turizmus.com

 2014. október 17. 13:47

A Magyar Nemzeti Szakácsválogatott ez év novemberében Luxemburgban, a Világbajnokságon is megméretteti tudását, ahol közel 50 nemzet több mint 1600 versenyzője vesz részt.

A gasztronómiai verseny nem önálló rendezvény, hanem a nagysikerű Expogast szakkiállítás része. A egyik legnagyobb elismerése a magyar gasztronómiának, hogy ebben az évben a Hungarikumok és a nemzeti értékek bemutatását, a magyar alapanyagok felhasználását is népszerűsítheti a rendezvényen. A kiállítás ideje alatt lehetőség van a termékek részletes megismertetésére is, a csapat tagjainak személyes közreműködésével.

Ezúton kérik a Hungarikumok Gyűjteménye és a Nemzeti Értéktár tagjait, hogy e-mail címmel és telefonszám megadásával jelentkezzenek a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség titkarsag@mngsz.com e-mail címén. A szövetség közvetítésével ugyanis lehetőség nyílt a Luxemburgi Gasztronómiai Világbajnoksággal együtt szervezett Luxemburgi Expogast rendezvényre (2014. november 22-26.) terméket illetve prospektust küldeni. A feltételekről bővebb tájékoztatás a jelentkezéssel egy időben a +3620-425-9160-as telefonszámon kapható.

Jelentkezési határidő: 2014. október 29.