Már több mint 450 gasztronómiai esemény közül válogathatunk a Gasztroelmeny.hu-n

Forrás: MT Zrt.

 2016. április 09. 17:42

A Magyarország legtöbb gasztronómiai eseményét összegyűjtő eseménynaptárban jelenleg 463 gasztronómiai esemény közül választhatnak a kulináris élmények kedvelői.

A közeljövő eseményei napi bontásban láthatók, míg a keresővel tetszés szerinti kritériumok alapján, egyszerűen és kényelmesen szemezgethet mindenki az ízlésének megfelelő fesztiválok között.

Tavasszal is izgalmas rendezvényeken vehetnek részt a látogatók. Áprilisban szabadtéri programokkal folytatódnak a gasztrokalandok: a „Kóstolj bele a tavaszba!” eseménysorozat programjai alkalmával szabadtéri főzőcskézésre hívja az érdeklődőket a Magyar Turizmus Zrt.

2016 legteljesebb gasztronómiai eseménynaptára egész évben jobbnál-jobb gasztronómiai programokat kínál az érdeklődőknek. A háromnyelvű, dinamikus és interaktív gasztroelmeny.hu weboldalon az év gasztroeseményeit, s a témához kapcsolódóan híreket és kiadványokat is találhatnak az érdeklődők. Érdekességként a Gasztroélmények Éve hivatalos bloggere, a Két cica konyhája szerzője: Bezselics Ildikó bejegyzéseit, receptötleteit olvashatják hétről hétre az oldalra látogatók.

A kereső mellett a „Gasztroélmények Éve ajánlásával” kiemelt események között is lehet böngészni, amelyeket a Magyar Turizmus Zrt. a Magyar Fesztiválszövetséggel közösen választott ki, minőségi garanciát nyújtva ezzel az érdeklődőknek.