Az elérhető árú kategóriában indított új szállodamárkát a Marriott

Forrás: turizmus.com

 2023. október 02. 15:39

A Marriott International a Four Points Express by Sheraton márka elindításával folytatja a terjeszkedést a megfizethető középkategóriában.
A Marriott International a múlt héten bejelentette, hogy elindítja a középkategóriás szegmensnek szánt Four Points Express by Sheraton márkát.

Az új márka válasz a megbízható, egyben elérhető árú szálláshelyek iránti kereslet növekedésére Európában, a Közel-Keleten és Afrikában. A Marriott – összhangban azon törekvésével, hogy vendégeinek minden tartózkodási célra tudjon kínálni regionálisan releváns szállástermékeket – a közelmúltban a City Express by Marriott márkával a Karib-térségben és Latin-Amerikában lépett be a megfizethető középkategóriás szálláshelyek piacára, valamint bejelentette a StudioRes középkategóriás fejlesztési platformmal kapcsolatos terveit az Egyesült Államokban és Kanadában – írja közleményében a Marriott International.

A Four Points Express by Sheraton márka „tökéletes szállodai élményt” kíván nyújtani „kényelmes elhelyezkedésű szállodákban, értéktudatos vendégeknek”, olyan alapelvek szem előtt tartásával, mint a megbízhatóság, az egyszerűség és az érték mind a dizájnt, mind a vendégélményt tekintve.

Satya Anand, a Marriott International EMEA-régióért (Európa, Közel-Kelet és Afrika) felelős elnöke szerint a szállodai középkategória egy ellenálló szegmens, amely jelenleg közel 1,2 millió szobával képviselteti magát a régióban, ezeknek 68 százaléka márka nélküli. A Four Points Express márka lehetőséget kínál a szállodatulajdonosoknak arra, hogy kihasználják a Marriott International értékesítési rendszereit, több mint 186 millió tagot számláló Marriott Bonvoy hűségprogramját, megfizethető átalakítási lehetőségekkel, versenyképes feltételekkel és egyszerű üzemeltetési modellel.

Az új márka alapelvei a megbízhatóság, az egyszerűség és az érték

Fotó: Marriott International

A Four Points Express vendégei a Marriott International márkáitól megszokott hamisítatlan, barátságos kiszolgálást kapják majd. A közlemény szerint a középkategóriás szegmens utazói gyakorlati szempontokat szem előtt tartva terveznek, és előnyben részesítik azokat a szolgáltatási elemeket, amelyek megkönnyítik számukra az üzleti vagy szabadidős utazást. A márka nagy jelentőséget tulajdonít ezeknek az alapelveknek azáltal, hogy tiszta, kényelmes szobákat, reggelit és ingyenes wifit biztosít, hatékony és pihentető tartózkodást kínál megfizethető áron. A márka dizájnjában a karakteren és a felismerhető helyi esztétikán lesz a hangsúly. A márka költségmodellje hatékony árstratégiát kíván biztosítani a tulajdonosok számára.

A Marriott International már három szerződést kötött a márkához tartozó szállodák nyitásáról az Egyesült Királyságban és Törökországban, valamint szándéknyilatkozatot írt alá jövőbeni Four Points Express-szállodákra vonatkozóan olyan piacokon, mint Lengyelország, Belgium és az Egyesült Királyság.

A 201 szobás Four Points Express by Sheraton London Euston várhatóan 2024-ben nyílik meg London központjában, az Euston pályaudvartól alig fél kilométerre a jelenlegi ingatlan felújítását követően. A hotel ideális helyszínt kínál majd technológiai cégek King’s Cross-i központjai és a British Museum számára, valamint könnyű elérhetőséget London bevásárló- és színházi negyedéhez és számos turisztikai látnivalóhoz.

Törökországban két – egy antalyai és egy bursai – szállodáról írtak alá szerződést. A Four Points Express by Sheraton Antalya Lara a tervek szerint 52 szobát kínál majd a várhatóan 2023 végére tervezett átalakítás után a Çağlayan negyedben, amely kiváló közlekedési lehetőségeket kínál a városközpontba és a repülőtérre egyaránt, miközben a tengerpart közvetlen közelségéből is profitál.

Bursában a Four Express by Sheraton Bursa Nilüfer a Bursát, Isztambult és Izmirt összekötő autópálya közelében nyílik meg.