Megnyílt a Bárkert Bistro

Forrás: turizmus.com

 2017. június 19. 08:00

A hagyomány és a modernség egyszerre van jelen az újonnan nyílt Bárkert Bistro ételeinek ízvilágában, illeszkedve az étteremnek otthont adó Várkert Bazár hangulatához.

A fúziós ételsorban találunk például  tőkehalat feketelencsével és grillezett endíviával, de csirkepaprikást  spenótos galuskával vagy mákos guba tiramisut is.


Az ételeket az olasz származású Fabrizio Caldarazzo, a Bárkert Bistro állandó séfje alkotta meg. A szakember 12 éves kora óta dolgozik éttermekben, több ország elismert, Michelin-csillagos konyhájában szerezte sokoldalú tapasztalatát. Jártas az angolszász, brazil és japán kulináris világban is. A Bistro ételeihez méltó a borlap kínálat : a borokat nagy odafigyeléssel válogatták össze Európa és Magyarország legjobb borvidékeiről.


A különleges gasztronómiai élményhez hozzájárul az étterem kialakítása és hangulata. Tágas belső terében és Duna-partra néző teraszán a Várkert Bazár kortárs stílusirányzatokat felvillantó építészeti hagyományait lehet felfedezni. A korszerű technikai berendezésekkel felszerelt, gördülékeny és profi szervizt kínáló helyszín esküvők, születésnapok, céges rendezvények, baráti összejövetelek vagy akár állófogadások számára is ideális.


Kapcsolódó cikkek

Bejártuk a Várkert Bazárt

2015. március 26.