Megnyílt Budapest legmagasabban fekvő korcsolyapályája

Forrás: turizmus.com

 2017. december 06. 17:03

A Hotel President tetőteraszán február végéig lehet korcsolyázni.

A négycsillagos szálloda tetején egy 110 négyzetméteres pályát alakítottak ki, amely nemcsak a korcsolya szerelmeseinek, hanem az adventi hangulatra vágyó vendégeknek is kikapcsolódási lehetőséget kínál.

A Hotel President jégpályája mellett felállított karácsonyi kisházban finomságok, többek között az ünnephez szorosan kapcsolódó forralt bor, puncs, bejgli és hántolt sült gesztenye is fogyasztható.

A jégterasz panorámájának képei

Fotó: turizmus.com

Az Intermezzo Ice Terrace vendégei számára 360 fokos panoráma nyílik a város olyan nevezetességeire, mint a Szent István Bazilika, a Parlament, a Budai Vár vagy a Citadella. A téli feltöltődést a díszkivilágítás és a karácsonyi zene teszik meghitté.

„Nagyon örülünk neki, hogy egyedülálló korcsolyapályát sikerült megépítenünk a város felett a téli sport és a különleges dolgok kedvelőinek” – fogalmazott Galla Gergő szállodaigazgató.

A pályát természetesen nemcsak a szállóvendégek vehetik igénybe, hanem a recepción megváltott jeggyel gyakorlatilag bárki, sőt, partikra ki is bérelhető a létesítmény.

A Budapesten kuriózumnak számító jégpálya hétköznap 16 órától 20 óráig, hétvégén pedig 14 órától 20 óráig tart nyitva.