Megvannak a KidsOasis díjazottak

Forrás: turizmus.com

 2017. november 15. 18:36

A KidsOasis Nonprofit Kft. második alkalommal értékelte a szállodák családbarát szolgáltatásait. A díjak kialakításánál a legfontosabb szempont az volt, hogy valóban a családok véleménye alapján ítéljék oda mind a „Családok Szállodája", mind a „Családbarát Szállodai Szakember" díjat.

A KidsOasis Családok Szállodája 2017. díj elsősorban a szálloda szolgáltatásait, gyermekbarát és bababarát felszereléseit, programjait értékeli, de természetesen a dolgozók hozzáállása is befolyásolta az eredményt.


A KidsOasis Családok Szállodája 2017. díj nyertese immár másodszorra is az 5 szélforgós minősített családbarát szálláshely, az Oxigén Hotel Family & Spa, a vigaszdíjat a  4 szélforgós minősítésű siófoki Hotel Azúr vitte el.

A szállodák a trófea mellé családbarát szolgáltatásaik fejlesztéséhez kapcsolódó oktatási programot, animációs tanácsadást, játékokat, mesekönyveket, babafelszereléseket nyertek is nyertek.

A KidsOasis Családbarát Szállodai Szakembere 2017. díjra azoktól a családoktól várták a jelöléseket, akik már pihentek valamely KidsOasis által minősített szálláshelyen. Kíváncsiak voltak, hogy kik azok a munkatársak a szállodában, akik a leginkább ismerik és értik a családok különleges igényeit.

A vendégek véleménye alapján Sallai Nóra, a Tisza Balneum Hotel animátora a KidsOasis Családbarát szakembere 2017. díj nyertese. A vigaszdíjat Márton Debóra, az Oxigén Hotel animátora kapta.

A díjakat a november 14-én megrendezett 4. Családbarát Turizmus Konferencián adták át.