Mondj igent a Wellness Világnapjára!

Forrás: turizmus.com

 2016. június 02. 14:16

A Magyar Fürdőszövetség felhívása a június 11-i Global Wellness Day szervezéséhez.

2016. június 11. a Wellness Világnapja, melynek célja, hogy e napon a figyelem az egészséges életmód felé forduljon. A Global Wellness Day kezdeményezésére az idén közel 3000 létesítmény, szolgáltató (pl. spa, szálloda, fürdő, fitneszterem, tánciskola) és más szervezet csatlakozása várható.

A kezdeményezés minden érdeklődő szervezet, szolgáltató előtt nyitva áll, aki elfogadja az alapelveket és azokat felhasználva, azokra építve olyan üzenteket, programokat, eseményeket, lehetőségeket kínál, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a lakosság minél nagyobb mértékben megismerje a Global Wellness Day alapelveit, illetve csatlakozhasson a létrehozott programokhoz, eseményekhez.

A Global Wellness Day üzenete egyszerű javaslatokkal él:

1.       Sétálj egy órát!

2.       Igyál több vizet!

3.       Kerüld el a műanyag flakonokat!

4.       Fogyassz organikus, helyi alapanyagokból készült ételeket!

5.       Tegyél jót valakivel!

6.       Vacsorázz együtt a családdal!

7.       Menj aludni este 10-kor!

A Fürdőszövetség kéri azokat a fürdőket, akiknek szolgáltatási struktúrájában a wellness is helyet kap, hogy saját kommunikációjukban is hívják fel a figyelmet az egészség és a wellness fontosságára.

Kéri továbbá, hogy a mellékelt NYOMTATVÁNYON jelezzék, ha eseményeket hirdetnek meg, hogy azt a Szövetség a kommunikációjában érvényesíthesse.

A Fürdőszövetség a programokat kínáló, a lakosság felé üzeneteket nyújtó fürdőket az eseményhez tartozó grafikai, arculati elemek megküldésével segíti.