Ön készen áll? A Rational támogatja az újranyitást a gasztronómiában

Forrás: turizmus.com

 2021. május 06. 13:58

Amikor az éttermek, bárok és kávézók hónapokig tartó várakozás után újra megnyitnak, nagy lesz a roham, és a vendéglátóiparnak erre fel kell készülnie. Ezért a Rational élő bemutatókat szervez az iCombi és az iVario főzőrendszereivel, amelyek pontosan ehhez a rohanó időszak igényeihez igazodnak.

Az „Ön készen áll?” mottó alatt tapasztalt séfjeink által szervezett bemutatók középpontjában a hatékony termelés, az új ötletek és a tartósan jó minőségű élelmiszerek állnak. „Támogassuk az étkeztetési ágazatot abban, hogy ismét a lehető legjobb és természetesen jövedelmező módon fogadja a vendégeket” – magyarázta Szekeres Tibor, a Rational Magyarország vezető értékesítési igazgatója. Ezért ezek a bemutatók ingyenesek, és a résztvevőknek nem kell feltétlenül ügyfeleknek lenniük, és nem kell kötelezettséget vállalniuk a Rational felé.

Szekeres Tibor tovább folytatja: „Roadshow-inkon élő főzőbemutatókat szervezünk az ország számos pontján, így az érdeklődők megismerhetik főzőrendszereinket, akár lakhelyük közvetlen közelében is.”

A rendezvényen Vomberg Frigyes séf (b) a saját tapasztalatairól is beszél

Fotó: Rational

Emellett fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy az élő bemutatókra higiéniai koncepciót dolgoztak ki, amelyek legfontosabb részét a távolsági szabályok jelentik. Ezért rendezvényenként csak korlátozott számú résztvevő lesz, ami azt jelenti, hogy ajánlatos időben regisztrálni weboldalukon. Többek között szó lesz az egészséges étkezésekről és a reggeliről.

Az „Ön készen áll?” rendezvényen való részvétel után a Rational ajánlatok is érdekesek lehetnek, hogy megkönnyítsék a vállalkozásindítást. A rendezvényen Vomberg Frigyes séf is részt vesz, aki hiteles beszámolójában saját tapasztalatairól is beszél.

(X)