Pink október: a Four Seasons Budapest is beszáll a mellrák elleni küzdelembe – podcast

Forrás: turizmus.com

 2022. október 10. 18:12

A mellrák elleni küzdelem hónapjában a szálloda arra inspirálja vendégeit, hogy figyeljenek testük jelzéseire és a megelőzés fontosságára. A szálloda különleges „pink” programjairól Esküdt Judit PR- és kommunikációs igazgatóval a Trend FM műsorában Érczfalvi András műsorvezető beszélgetett.

Esküdt Judit elmondta, hogy először tavaly került sor ilyen együttműködésre a Four Seasons Budapest és a Mellrákinfo Egyesület között, amikor is különböző cukrászsüteményekkel, illetve koktélkollekcióval készültek a vendégeknek, akik mindezt nagyon jó szívvel fogadták.

A mellrák elleni küzdelem jegyében idén újra megrendezik a Pink Octobert, vagyis egész októberben a szálloda kínálatában szemet gyönyörködtető, rózsaszín ihletésű cukrászsütemények és koktélok választéka lesz elérhető. A teljes promócióban résztvevő bevétel 15%-át pedig a hotel felajánlja a Mellrákinfó Egyesület részére, ezzel is támogatva ezt a kiemelkedően fontos célt.

De a szálloda a megelőzés fontosságára egyéb programokkal is felhívja a vendégei, illetve a szállodába betérő látogatók figyelmét.

A Pink October egyik kuriózuma, hogy a Herendi Porcelánmanufaktúra Royal Garden kollekciójából fogyaszthatják a vendégek a teát és a süteményeket

Fotó: Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest

Az idei hónap kuriózuma, hogy nemcsak maguk a sütemények különlegesek, hanem a porcelán szett is, amin tálalják őket. A Herendi Porcelánmanufaktúra Royal Garden elnevezésű kollekciójáról van szó, ez az a szett, amit brit hercegi pár, Vilmos és Katalin esküvőjére küldött a világhírű porceláncég nászajándékként.

A Pink October további kuriózuma egy esti koncert lesz (október 19-én), amikor a magyar popzene egyik ikonikus alakja lép színpadra egy meglepetéskoncert erejéig, majd az est további hangulatát Ruby Pearl biztosítja kellemes funk & soul produkciójával.

Október 22-én, szombaton, a „Power In Pink” reggel keretében szépségszakértő egyesíti erőit a „Yoga Secrets by Anna” alapítójával egy mind az öt érzékszervet megmozgató, fényűző reggeli jógaórán. Ezt követi egy kerekasztal-beszélgetés szakemberekkel a megelőzésről és a gyógyuláshoz vezető útról.

A teljes beszélgetést meghallgatható a nyílra kattintva.