Rekordszámú résztvevő az MSZÉSZ Digitális Szekciójának ülésén

Forrás: turizmus.com

 2017. április 06. 21:11

A Magyra Szállodák és Éttermek Szövetségének Digitális szekciója április 6-án a Danubius Hotel Gellértben tartotta idei első ülését Bogár Zoltán, a Danubius Hotels Zrt. központi üzletfejlesztési igazgatója vezetésével.

Számos érdekes, tanulságos előadást hallgatott meg a több mint 60 résztvevő online sales & marketing témákban, melyek workshoppal zárultak.

Bogár Zoltán a digitális technológiai fejlesztések nemzetközi trendjeiről és a hatékony adatkezelésről beszélt, Dabasi-Halász Anna, a Szallas.hu értékesítési vezetője a hazai online turisztikai trendeket elemezte.

A jelenlévők előadást hallgathattak meg Valu Róbert tolmácsolásában a Google szállodaiparra vonatkozó információiról a keresési szokásokat illetően, majd a digitális marketing és értékesítési csatornák útvesztőjében igyekezett utat mutatni Ékes Barbara, a Danubius Hotels e-commerce managere.

Fotó: MSZÉSZ

Hasznos szempontokkal és összefüggésekkel lett gazdagabb, aki meghallgatta Voit Péter (Post For Rent) Ki a szállodám számára a jó célközönség? Hol és hogyan találom meg? címmel megtartott előadását, majd Miskovics Adrienn, a B2G Digital üzletfejlesztési tanácsadója azt fejtette ki, a tartalom, a felhasználói élmény, illetve a rendelkezésre álló eszközök jelentőségével kapcsolatos gondolatait.

A gazdag program délután is folytatódott. A dinamikus árazás és a kapacitáskihasználtság vidéken is érvényes összefüggéseiről tartott izgalmas prezentációt Bánhegyi Balázs a Danubius Hotels részéről, majd Katona Zoltán, a Morgens Design tulajdonosa a pay-per-click rendszereket mutatta be.

Végezetül Tóth Nóra, az Intern vezető elemzője hangsúlyozta a digitális mérések fontosságát.

A szekcióülésen bemutatott prezentációk hamarosan elérhetők lesznek az MSZÉSZ honlapján.

Kapcsolódó cikkek

Lendületbe jött az MSZÉSZ

2017. április 05.