Speciális igényeket is kielégít és folyamatosan fejleszt a Rotte

Forrás: turizmus.com

 2017. november 21. 09:00

A Rotte Kft. az elmúlt 25 évben cégcsoporttá nőtte ki magát. Termékeik folyamatos fejlesztése és a megrendelői igények előtérbe helyezésének köszönhetően Magyarországon piacvezető Rottex és Chamambra termékeivel.

Szlovákiában, Finnországban, a délszláv államokban, Közel Keleten, Németországban, Ausztriában, Svájcban, a Benelux államokban is hírhedt saját gyártású termékeiről.

A hotel, üzleti, intézményi és ipari berendezés területén létrejött vevői igényeknek köszönhetően 1991-től folyamatosan hozták létre saját gyártóüzemeiket. Mára saját fa-, fém-, textil-, dekorációs- és szinterező üzemüknek köszönhetően komplett projektek felmérését, megtervezését, legyártását, kiszállítását és beszerelését tudják lebonyolítani.

A ROTTE csoport  töretlenül gazdagodó piaci igények kielégítéséhez elengedhetetlen az a sokrétű és szerteágazó szemléletmód, amely a ROTTE csoport filozófiájává vált, így ez által képes a teljes körű projekt megvalósításra a kezdetektől a kulcs átadásáig.

Gyártókapacitásuk Tatán illetve Tatabányán található. Matrac gyártásuk napi 400 db-ra rúg. Mindezek mellett szállodai- és hotel termékkínálatuk rendkívül széleskörű, így a komplett hotelberendezés témáját képesek lefedni: saját gyártású ROTTEX és CHAMAMBRA matracokat, boxspring ágyakat, fejvégeket, éjjeli szekrényeket, textíliákat, bútorokat, dekorációt, CADDIE hotellogisztikai termékeket, szobaasszony kocsikat, cateringet kiszolgáló logisztikai bútorokat, háttérraktárakat, öltözőszekrényeket, C/S FRANCE szennyfogó szőnyegeket, fal-és sarokvédelmi egységeket képesek egy kézből gyártani, szállítani és beszerelni. A CADDIE és C/S termékek értékesítését kizárólagos magyar forgalmazói státusszal végzik.

Sok hotelnél felmerülnek speciális termékigények, így egyedi méretben, egyedi szövettel illetve a lángállósági előírásoknak megfelelően tudják gyártani matracaikat, boxspring ágyaikat egyaránt. A CADDIE HOTELS a tavalyi évben áruválasztékába helyezte a kedvező kategóriájú termékeket is, így egy sokkal szélesebb megrendelői kört tudnak lefedni.

ROTTEX és CHAMAMBRA termékeik, megoldásaik az itthoni szállodák és hotelek mintegy 75 százalékában van jelen. Budapesten beszállítói a Kempinskinek, a Radissonnak, a Palazzo Zichnynek, a Corinthia Hotelnek, a Danubius hotelláncnak, idén pedig megállapodás született a Hunguest hotelek felújításával kapcsolatban is, ebből idén már a Hunguest-Galyatetőre tervezett matrac cserét már lebonyolították. Jelenleg a Lifestyle Hotel Mátra, valamint a Saliris Resort Spa Hotel teljes matraccseréje zajlik. Az elmúlt másfél évben 1600 német  4, illetve 5 csillagos hotel komplett szobaberendezését gyártották, szállították és szerelték be saját szerelőcsapataikkal. Jövőre több kiállításon is részt vesznek, köztük Dubaiban, Szaúd-Arábiában, Moszkvában, Dél-Afrikában, Bécsben, valamint Porec-ben is. Nemrégiben a gyártóüzemükben forgatott a magyar „Hogyan készült” című műsor, amely az alábbi linken tekinthető meg:

www.youtube.com

A szállodai szobákban kulcsfontosságú az ágy, valamint a matrac kényelme, így a hotelek elsősorban erre fektetik a hangsúlyt. A ROTTE-csoport folyamatosan megújuló termékeivel és fejlesztéseivel igyekszik kiszolgálni ezt az igényt és felkészült arra, hogy sztenderdizálja a megrendelő gyártásra vonatkozó kéréseit.

A hazai hotelek legfőképp az elegáns, habosabban steppelt közép kemény matracokat preferálják, ezekből is a bonell-, valamint a táskarugós verziókat egyaránt. Itthon is hódít a 4-5 cm-es magból álló, a matracok finomhangolására specializálódott topper, amelyek fokozzák az exkluzivitást, valamint megfelelő eleganciát kölcsönöznek. Az időtállóságot jelzi a matracokra vonatkozó 10 év garancia is. A piacon egyedülálló termékük a speciális ötzónás táskarugós matrac, amelybe a felfekvést megelőző antidekubitus réteget is beépítették, ezzel is növelve a komfortot és a prevenciót.

Legújabb fejlesztésük a CHAMAMBRA SMARTBED, amelyet „intelligens ágyként” is emlegetnek, mindemellett a wellness- illetve medical hotelek kínálatába illő japán hidromasszázs ágy is. Olyan 5 csillagos hotelek jelentkezését várják, ahová lehetőség van a hidro masszázságy illetve smartbed időszakos és ingyenes elhelyezésére. . Az augusztusban nyíló Radisson Park Inn Hotel elnöki lakosztálya a CHAMAMBRA SMARTBED-et választotta.

(x)

Kapcsolódó cikkek

Egy tökéletes nap Óbudán

2017. szeptember 07.