SZÉP Magyarország: utazzon belföldön!

Forrás: Magyar Turizmus Zrt.

 2015. február 25. 15:20

A Magyar Turizmus Zrt. az Utazás Kiállításon mutatja be hároméves nemzeti turisztikai marketingstratégiáját.

2015. február 26. és március 1. között rendezik meg Magyarország legjelentősebb turisztikai seregszemléjét, a 38. Utazás Kiállítást. A vásár legnagyobb egységes standjával (211/A) a Magyar Turizmus Zrt. idén is belföldi utazásra csábítja az érdeklődőket. A rendezvény szakmai napján, február 26-án a társaság nyílt napot tart, melynek keretében bemutatja a hároméves (2015-2017) marketingstratégiáját is.

A Magyar Turizmus Zrt. az egész ország, valamennyi régió turisztikai kínálatával, a kiállítás legnagyobb egységes standján várja az érdeklődőket az idei Utazás Kiállításon. A nemzeti standon az MT Zrt. Regionális Marketing Igazgatóságainak munkatársai, szakmai partnerei várják az érdeklődőket turisztikai információkkal, ötletekkel arra vonatkozóan, mely úti célokat érdemes idén felfedezni. A látogatók az MT Zrt. országos és regionális kiadványainak széles tárházából válogathatnak, melyek segítenek megtervezni az idei belföldi utazást.

A pozitív országkép formálásában jelentős szerepet játszik a Magyar Turizmus Minőségi Díj (MTMD), a Kiváló Európai Desztinációk projekt (EDEN) és a Virágos Magyarországért mozgalom is. Ezek népszerűsítése érdekében már eddig is komoly nagyközönségi kampányokat folyatott az MT Zrt. Ezúttal is megjelennek a társaság standján a Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny nyertes települései, a Magyar Turizmus Minőségi Díjjal rendelkező szállodák és éttermek, az EDEN projekt nyertes térségei, illetve az „Év ökoturisztikai létesítménye" díj nyertesei. Társkiállítóként lesz jelen az MT Zrt. több stratégiai partnere is: a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége (FATOSZ), a Magyar Természetjáró Szövetség, a Budapesti Turisztikai és Fesztiválközpont (BFTK), a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGyH), az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) is.

A belföldi turizmus növekedésének fő motorja a SZÉP kártya, a belföldi szállásdíjbevételek közel 25%-át SZÉP kártyával teljesítik. A SZÉP kártya gazdaságfejlesztő szerepe mellett, nagyon fontos társadalompolitikai célt, a magyar munkavállalók egészségi állapotának javítását is szolgálja. Az állami turizmusfejlesztési és belföldi keresletélénkülést generáló intézkedésekhez illeszkedve az idei Utazás Kiállításon a Magyar Turizmus Zrt. megjelenésének középpontjában a SZÉP kártya áll. A társaság standján így kiemelt helyet kap a három SZÉP kártya kibocsátó bank.

Az Utazás Kiállítás alkalmából a Magyar Turizmus Zrt. itthon.hu oldalán létrehozott egy aloldalt, melyen megtalálhatók a hazai SZÉP kártyás szálláshelyek, vendéglátóhelyek, illetve wellness- és szabadidős programok. Az aloldal elérhető az alábbi linken: http://itthon.hu/szepkartya.

Az Utazás Kiállítás első napján, az UNWTO hivatalos konferenciáján, az Utazás Fórumon tartja a Magyar Turizmus Zrt. nyílt napját, melynek keretében a társaság bemutatja a 2015-2017-es időszakra szóló, hároméves marketingstratégiát. Ezen kívül „Turizmusakadémia" címmel szakmai előadásokat tartanak a társaság szakemberei, illetve workshopok során a hazai turisztikai szakma képviselői folytathatnak tárgyalásokat az MT Zrt. különböző részlegeinek munkatársaival.

A regisztrációs adatlap az Utazás Fórum részletes programja alatt, az alábbi linkre kattintva érhető el: http://utazaskiallitas.turizmus.com/

Ne feledje, hogy az Utazás Fórum a vásár területén kerül megrendezésre, így a részvételhez az Utazás Kiállítás belépőjegye is szükséges.

A szakmai napra az alábbi linkre kattintva regisztrálhat ingyenesen, a Magyar Turizmus Zrt. vendégeként:

http://www.eregistrator.hu/registration.php?ltid=LU&idid=32&prid=UTZ15&mode1=K&lngid=hu&pid=00196038&c=0

A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy pdf dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal.

Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra. Ezzel, a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a területre.

Szeretettel várjuk az MT Zrt. 211 A standjára, szakmai programjaira és előadásaira az Utazás Kiállításon!