Itt nézheti meg a Csordás családot a Turizmus Café-ban, ha lemaradt az adásról

Forrás: turizmus.com

 2021. december 29. 07:44

A két ünnep között is várunk mindenkit egy kellemes virtuális reggeli kávézásra a Turizmus Caféba! December 29-én, szerda reggel a Csordás család volt a vendégünk.

Ünnepi különkiadásunk második, szerdai adásában Csordás Imre, az Accent Hotels ügyvezető igazgatója, Csordás Tamás, a családi vállalkozásban működő Dynamic Tours ügyvezetője, valamint édesapjuk, id. Csordás Imre, a több évtizedes szállodás múlttal rendelkező szakember voltak a vendégeink.

A beszélgetés megtekintéséhez kattintson YouTube-csatornánkra!


A Turizmus Café mai vendégei: id. Csordás Imre (k) és fiai, Tamás (b) és Imre (j)

Fotó: turizmus.com / Grósz Balázs

A beszélgetésből egyebek mellett kiderül, hogy milyen élmény volt id. Csordás Imrének személyesen is átélni a keleti blokk digitalizációját, amikor 1982-ben az Átrium Hyatt szállodába megérkezett az első számítógép (itt volt először számítógép a keleti blokkban!). Azt is megkérdezzük a Csordás család tagjaitól, hogy milyen területen dolgoznának ma, ha nem ezt a pályát választják? Csordás Tamás elárulja azt is, hogyan ismerkedett meg feleségével.

December 21. és január 5. között három alkalommal találkozhatnak szakmai talkshow-sorozatunkkal a képernyőkön. A Turizmus Café ünnepi különkiadásának mindhárom adásába egy-egy családot hívtunk ezúttal is könnyed beszélgetésre. Az első részben a Flesch család volt a vendégünk, a beszélgetést itt nézheti meg újra, ha lemaradt a műsorról.

A Turizmus.com csapata