Bemutatjuk az ETO Park Hotel vezetőit

 2012. szeptember 12. 15:39

Egy Magyarországon újszerű kombinációt, a MICE-vendégkör és a sportcsapatok magas színvonalú kiszolgálását kell egy tető alatt sikerre vinnie a július vége óta próbaüzemben működő győri ETO Park Hotel**** Business & Stadium csapatának Gyökeres Krisztina igazgató irányításával.

Az idehaza egyedülálló stadionpanorámás szálloda társigazgatói Gyökeres Krisztina és Csepi Lajos. Gyökeres Krisztina korábban a tatai négycsillagos Kristály Hotel és Pálma Rendezvényház vezetője volt, aki a rendezvényhelyszín-értékesítésben szerzett tapasztalatait az új győri házban összesen tíz rendezvény- és multifunkciós terem (több mint ezer négyzetméter) piacra vitelében kamatoztathatja. Elérhetősége: krisztina.gyokeres@etoparkhotel.hu.
Az értékesítési és marketingrészleg vezetője Szalai Andrea. A szakember több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az értékesítés és marketing területén. Pályáját a vállalati szektorban kezdte, majd új kihívásként igazolt át a szállodaiparba. Elérhetősége: andrea.szalai@etoparkhotel.hu.
A ház vendéglátásáért Csepi Lajos társigazgató felel, akinek szakmai pályáját több győri szálloda (Hotel Rába, Hotel Schweizerhof) és étterem (Golden Ball) fémjelzi. Elérhetősége: lajos.csepi@etoparkhotel.hu.
A grand openinget október elejére tervező szálloda központi telefonszáma: +36-96/815-981