Czeglédi József a KEP új elnöke

Forrás: turizmus.com

 2015. április 23. 11:26

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület (KEP) közgyűlése a budapesti Thomas Hotelben Marinovich Endre KEP társelnök elnökletével értékelte a KEP tevékenységét és új elnököt választott.

A közgyűlés egyhangúlag elfogadta Czeglédi József ügyvezető elnök beszámolóját, amely többek között megállapította, hogy a KEP napjainkra a közép-európai kapcsolatok ápolásának és az intenzívebb közéleti párbeszéd propagálásának egyik legelismertebb hazai civil szervezetévé vált.

A résztvevők örömmel vették tudomásul, hogy a KEP 2015. május 28-29-én megszervezi a KEP 8. Társadalmi Párbeszéd Fórumát az V. Magyar Világtalálkozó keretében, kiváló előadók részvételével, Quo vadis Európa? címmel.

A közgyűlés megköszönte Esterházy Antal eddigi értékes elnöki tevékenységét és érdemei elismeréseként egyhangúlag tiszteletbeli elnöknek választotta. Ugyancsak egyhangúlag választotta a KEP új elnökévé Czeglédi József eddigi ügyvezető elnököt és az elnökség új tagjává Antalóczy Györgyné közgazdászt. A rendezvény Szalók Csilla BGF intézetvezető főiskolai tanár sikeres előadásával zárult Közép-Európa turizmusa aktuális kérdéseiről.

További információ: www.kepcp.hu