Elhunyt Holló Tamásné

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 14. 16:41

Életének 76. évében elhunyt Holló Tamásné. A turisztikai-vendéglátó szakmai képzés ismert alakjától búcsúzunk.

Holló Tamásné a Pannónia Szálloda és Vendéglátó Vállalatnál kezdte szakmai pályafutását 1971-ben. Hat évvel később a Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Intézetben folytatta, ahol egészen 1989-ig az idegenforgalmi, szállodai és vendéglátó szakmai tagozat vezetőjeként dolgozott.

Holló Tamásné (született Pillér Adrienn)

Fotó: privát fotó

Ezután két évig sikerrel állt helyt a turizmus állami irányító szervezetében, az akkor a kereskedelmi tárcához tartozó Országos Idegenforgalmi Hivatalban. 1991-től 2000-ig a Casinos Hungary – Austria Holding humánpolitikai és oktatási osztályvezetője volt. Ezt követően 2007-ig a Taverna Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában kamatoztatta tudását és tapasztalatait, előbb igazgató-helyettesként, majd igazgatóként. Aktív pályafutását az EFEB Felnőttoktatási Központban igazgató-helyettesként fejezte be, illetve folytatta távoktatásban, valamint oktatási szakértőként.

Holló Tamásné hamvasztás utáni búcsúztatására augusztus 25-én, 10 órakor kerül sor az Óbudai Temetőben. Gyászmisét augusztus 25-én 18 órakor mondanak érte, az Óbudai Szent Péter és Pál Főplébánia Templomban. 

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.