Glázer Tamás a megújuló Caramell Premium Resort élén

Forrás: turizmus.com

 2016. június 20. 14:03

Június 15-től a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettesi székéből májusban távozott Glázer Tamás tölti be a Caramell Premium Resort igazgatói posztját. A bükfürdői szállodában zajlik az idei év egyik legnagyobb turisztikai beruházása.

A szálloda megnyitásának tizedik évfordulóját követően, 2016 nyarára elkészülő bővítés keretében újabb épületszárnyakat létesítenek, amelyekben helyet kap a jelenlegi 80 lakóegység mellett további 62 darab nagyméretű szoba, köztük több családi szoba és lakosztály.

A fejlesztés részeként egy közel 2000 négyzetméteres, szabad- és beltéri wellnessrészleg nyitja meg kapuit, a szálloda rendezvény- és konferenciaközpontja pedig akár 500 fő befogadására is alkalmas lesz. Mindemellett különleges VIP-kezelők, 150 férőhelyes tematikus a' la carte étterem, bowlingpálya, egészségközpont, ayurvedikus kezelők, valamint meditációs japán kert áll a pihenni vágyók rendelkezésére.

A megújulást követően a bükfürdői szálloda négy csillag superior minőséggel Caramell Premium Resort néven várja majd vendégeit.

Nagy Viktória, Glázer Tamás és Csere András

Az új igazgató munkáját (glazer.tamas@caramell.hu) két igazgatóhelyettes, Csere András (csere.andras@caramell.hu) és Nagy Viktória (nagy.viktoria@caramell.hu) segíti.