Czeglédi Gyula új szerepben

Forrás: turizmus.com

 2019. október 25. 13:18

A hajdúszoboszlói fürdőt üzemeltető Hungarospa Zrt. vezérigazgatója 24 év után távozik a létesítmény éléről, miután polgármesterré választotta a fürdőváros lakossága.

Változás történik hazánk és Európa legnagyobb fürdője, a hajdúszoboszlói Hungarospa Zrt. élén: Czeglédi Gyulát az októberi önkormányzati választásokon a  fürdőváros polgármesterévé választották, ezért lemond vezérigazgatói posztjáról. Polgármesteri beiktatására a jövő héten kerülhet sor.

Czeglédi Gyula

Fotó: Hungarospa Zrt.

Szerkesztőségünk úgy értesült, a Hungarospa Zrt.-nél egyelőre nem döntöttek utódjáról, az összeférhetetlenségét november 12-ig kell megszüntetniük. A közeljövőben tehát várhatóan kiírják a pályázatot a Hungarospa Zrt. vezérigazgatói posztjára.

Czeglédi Gyula 24 éven keresztül, 1995 óta állt a Hungarospa Zrt. élén, számos ambiciózus fejlesztési terv megvalósítása fűződik munkájához, melyet több kitüntetéssel jutalmaztak. Az elmúlt 24 évben a létesítményben több mint 15 milliárd forint összértékű beruházás valósult meg, melynek eredményeként a Hungarospa Hajdúszoboszló Európa legnagyobb fürdőkomplexumává vált.

Czeglédi Gyula 2014-től 2018. májusáig a Magyar Fürdőszövetség elnöki posztját is betöltötte.

Kapcsolódó cikkek

Top 50: Czeglédi Gyula

2019. szeptember 25.