Nyugdíjba vonul Deák Imre, januártól Kovács Balázs veszi át a cég irányítását

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 27. 14:41

Év végén nyugdíjba vonul Dr. Deák Imre, a Danubius Hotels Group vezérigazgatója. Utódja 2017. január 1-jétől Kovács Balázs, a cégcsoport jelenlegi értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese lesz - adta hírül közleményben a társaság.

Dr. Deák Imre 2006 óta tölti be a cégcsoport vezérigazgatói posztját. Pályája során, ezt megelőzően szállodaigazgatóként, majd a menedzsment tagjaként tevékenykedett. Egy évtizedes vezérigazgatói megbízatása alatt számos kihívást élt meg a cégcsoport, és ezeket a változásokat mindig biztos kézzel irányította. A Danubius Hotels Group erős és versenyképes vállalat tudott maradni annak ellenére is, hogy a szektort több ízben válságidőszakok kísérték.

Dr. Deák Imre elhivatott szállodai szakemberként mindig a vendégelégedettséget tartotta szem előtt, és a munkavállalók érdekeit helyezte előtérbe. Lojalitása a cég, valamint a részvényesek irányába

elvitathatatlan. Vezérigazgatóként 2016 december végéig marad hivatalban, ezt követően a cégcsoport igazgatósági tagként számít kiemelkedő szaktudására és tapasztalatára.

A Danubius Hotels Group vezérigazgatója 2017. január 1-től Kovács Balázs, a cégcsoport jelenlegi értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettese lesz. Kovács Balázs az értékesítésen és marketingen túl szállodai üzemeltetésben szerzett tapasztalatot az elmúlt években. A szállodaipar iránti elhivatottsága és releváns szakmai tapasztalata előrevetíti, hogy az állandóan változó és kihívásokat tartogató üzleti környezetben hatékonyan irányítja majd a cégcsoportot.

 

Olvassák el a Kovács Balázzsal készített interjúnkat ITT! A cikk a Turizmus Panoráma júniusi számában jelent meg.