Személyi változások a MaReSz-nél

Forrás: turizmus.com

 2020. szeptember 09. 17:37

A MaReSz főtitkári pozícióját Horváthné Zsigmond Eszter veszi át Bacsi Krisztinától, aki a jövőben elnökségi tanácsadóként segíti a szövetség munkáját.

Bacsi Krisztina

Fotó: MaReSz

Bacsi Krisztina, aki 2016 óta töltötte be a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége (MaReSz) főtitkári pozícióját, a jövőben elnökségi tanácsadóként segíti a szövetség munkáját oktatás/képzés, valamint kommunikációs területen.

Emellett, a nemrég elindult Turizmus Akadémia Újturizmus (turizmusakademia.hu) szakmai vezetőjeként a turisztikai és rendezvényszervezési szektor tudásanyagának egy továbbképzési platformmá fejlesztése lesz a feladata, különös tekintettel az újrakezdést támogató csoportos képzésekre, illetve az egyéni fejlődést segítő tanácsadásokra.

Elérhetőségei: bacsi.krisztina@turizmusakademia.hu,
tel.: 06 30 242 3967.

Horváthné Zsigmond Eszter

Fotó: MaReSz

A MaReSz főtitkári pozícióját Horváthné Zsigmond Eszter veszi át, aki több éves konferenciaszervezési tapasztalatokkal rendelkezve 2019 óta titkárságvezetőként, illetve főtitkár-helyettesként részese a MaReSz szakmai munkájának.

A szövetség továbbra is elkötelezett a minőségi szakmai munka, a rendezvényszakma ismertségének és elismertségének növelése, a lobby, a tagi közösség építése és folyamatos tájékoztatása, illetve a networking biztosítása mellett – írták a személyi változásokat tudató közleményükben.

Elérhetőségei: titkarsag@maresz.hu;
tel.: 06 30 485 2778