Új kollégával erősít a Turizmus.com szerkesztősége

Forrás: turizmus.com

 2021. január 18. 11:44

Kaszás Fanni a Hungary Today angol nyelvű hírportáltól érkezett, és a Turizmus.com csapatát újságíró-szerkesztőként erősíti ez év januártól.

Kaszás Fanni

Fotó: turizmus.com / Grósz Balázs

A fiatal újságíró tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem anglisztika szakának média specializációján folytatta, majd a Tempus Közalapítványnál helyezkedett el a CEEPUS és a Norvég Alap ösztöndíjainak adminisztrátoraként.

Később az Egyesült Királyságban, Manchesterben, a University of Salford televíziós és rádiós újságíró szakján szerzett mesterdiplomát, ezzel egyidejűleg pedig NCTJ (National Council for the Training of Journalists) képesítést is szerzett a brit újságírók szövetségétől.

Szakmai gyakorlatait a BBC észak-angliai központjában és az ITV Granada News hírműsorában, illetve a magyar WMN portálnál végezte. 2017 és 2020 között a Hungary Today angol nyelvű hírportál újságírójaként a kultúra, életmód, interjú és külpolitika rovatok szerkesztésében vett részt és az oldal közösségi média felületeit kezelte.

Fanni a Turizmus.com szerkesztőségét újságíróként és online szerkesztőként erősíti ez év januárjától. Terveink szerint olvasóink nemcsak magyar és angol nyelvű írásaival, hanem az általa készített videós tartalmakkal is találkozhatnak majd szakmai hírportálunk felületein.

Elérhetőségei:
E-mail: kaszas.fanni@turizmus.com
Mobil: +36-30-683-0542