25. éves, ünnepelt a Travelport

Forrás: turizmus.com

 2017. május 02. 16:12

A Travelport 25. születésnapját ünnepli Magyarországon, melyet a Travelport Hungary csapata kelet-európai vezetőjével és több mint 100 ügyfelével, partnerével és légitársasági képviselőkkel együtt ünnepelt meg a napokban a Kiosk étteremben.

A Galileo elsőként jelent meg a magyar piacon 1992-ben, a Malév szerezte meg a disztribúciós jogokat. 2008-tól Travelport Hungary mindkét GDS, a Galileo és a Worldspan disztribúcióját is végzi – emlékezetnek közleményükben.

A cég az eseményen díjakat adott át ügyfeleinek és partnereinek, az alábbiak szerint:

IBUSZ TRAVEL - Travelport Branded Fares and Ancillaries Champion

VISTA TRAVEL - Travelport Smartpoint Champion

OTP TRAVEL - Travelport Queue Control Console Champion

UTAZOM.COM - Fastest growing OTA

WECO TRAVEL - Travelport Branded Fares and Ancillaries OTA Innovation Award

AIR PARTNER - Travelport Best Buy Plus Innovation Award

CALSON WAGONLIT TRAVEL - Travelport Beyond Air Champion

UNITED 4 - TripGate Champion

MORTON'S TRAVEL - Travelport Universal API Innovation Award

MOREA TRAVEL - Pioneer of DCS Tina Integration with Travelport technology

A megnyitón Bíró Balázs, a Travelport Hungary ügyvezető igazgatója elmondta: örömnek és megtiszteltetésnek érzi, hogy enyien együtt ünnepelték a céget.


Mint a közlemény fogalmaz: az elmúlt 25 év során a Travelport Magyarország csapata elkötelezetten dolgozott, hogy úttörő szerepet töltsön be a régióban.

Gavin Teale, a Travelport kelet-európai ügyvezető igazgatója elmondta: "A az ünnepség és díjátadó kiemeli a Travelport Magyarország megbízható kapcsolatát a helyi utazási ipar vezetőivel. Büszke a cég csapatának erőfeszítéseire, és várakozással tekint a jövőbeni további sikerekre. Dolgoznak a 2017-es és a 2020-as célkitűzések elérésén és, a Travelport vezető pozíciójának megtartásán a magyar és az európai utazási technológiai piacon.