A brazil dzsungeltől a tokiói olimpiáig

Forrás: turizmus.com

 2018. november 21. 18:55

A China Airlines, a Hahn Air és a Havas Creative Tours újdonságait mutatta be november 21-én a Szamos Marcipán Kávéházban az Aviation GSA.

A reggelivel egybekötött workshopon először Brazília egyik legnagyobb beutaztatója, a majdnem 30 éves múlttal rendelkező Havas Creative Tours egyre bővülő kínálatával ismerkedhetett 35 hazai utazási iroda képviselője.

Sárdi Rezső, a Rio de Janeiro-i székhelyű cég magyarországi marketingképviseletét ellátó Aviation GSA egyik tulajdonosa elmondta: a Havas Brazílián kívül Argentínába, Chilébe, Peruba, Bolíviába, Uruguayba és Paraguayba is nagy mennyiségben szervez utakat. Ezenkívül a legkülönbözőbb szolgáltatások lefoglalása, valamint speciális sportutak, kongresszusok, konferenciák és ökoturisztikai programok szervezése tartozik a tevékenységi körükbe.

A magyar utazók körében egyre kedveltebbek, és mát több hazai utazási iroda kínálatában megtalálhatók az inka kultúra megismerését célzó utak Bolíviába és Peruba brazíliai megállással. Újdonságként helikoptertúrákat és a dzsungel élővilágát felfedező, 4-5 napos programokat kínál a társaság, már bevált szolgáltatásként pedig havi egy-két alkalommal 4-6 napos amazonasi hajóutakat is indít, amelyek keretében az utazók indián törzseket is felkeresnek.

A budapesti marketingképviselet számos dél-amerikai légitársasággal áll kapcsolatban, így a TAM (JJ), GOL (G3), LAN Chile (LA), a LAN Group, az Aerolinias Argentinas (AR), az AZUL és az Avianca Brazil (O6), valamint több belföldi brazil légitársaság járataira is foglalhatók náluk repülőjegyek. Különösen nagy érdeklődésre tarthatnak számot a TAM, az Avianca és a GOL speciális termékei, a brazil légibérletek (Brazil Airpass), amelyek segítségével kedvező áron és feltételek mellett barangolható be a kontinensnyi ország.

Az amazonasi hajóutakon indiánokat is felkeresnek az utazók

Fotó: Pixabay

 

China Airlines: Airbusokkal Tajpejbe

A China Airlines – amelynek magyarországi vezérügynöke az Aviation GSA – újdonságairól Diószegi Ilona ügyvezető beszélt.

A légitársaság Bécsből, Amszterdamból, Londonból és Rómából már csak a legújabb, a világon jelenleg legkörnyezetkímélőbbnek és legcsendesebbnek számító Airbus 350-900 típusú repülőgépekkel közlekedik, amelyek nonstop teszik meg a távolságot az adott európai város és Tajpej között, ami 4 órával kevesebb, mint a korábbi utazási idő. A magyar utasok legkedveltebb átszállási állomása Bécs, ahonnan a nyári időszakban már heti öt járat közlekedett.

A légitársaság járatait igénybevevő csoportok száma 2018-ban jelentősen megnőtt a kedvező áraknak és a rugalmas jegykiállítási feltételeknek köszönhetően. A Bécsből kiinduló árak különösen versenyképesek, sőt több utas utazása esetén Budapest-Bécs transzfert is tud biztosítani a társaság.

Egyre többen veszik igénybe a légitársaság business osztályú jegyeit, de a népszerűségi listát a kényelmes utazást biztosító, mégis kedvező árú Premium Economy osztályú jegyek vezetik. Balira például már 232 000 Ft-tól foglalható Premium Economy jegy.

A 2020-ban Japánban megrendezésre kerülő olimpiai játékokra készülőknek fontos információ, hogy a China Airlines Tajpejen keresztül 13 japán városba repül. Az átszállók a tajpeji nemzetközi repülőtéren színvonalas pihenési-regenerálódási lehetőségeket és ingyenes városnéző programokat vehetnek igénybe.

Walter Negri. a China Airlines Ausztriáért és Kelet-Európáért felelős kereskedelmi igazgatója köszönti a résztvevőket

Fotó: Aviation Bt.

 

Hahn Air: hat másodpercenként egy jegy

A világ vezető e-ticketing légitársasága, a Hahn Air magyarországi marketingképviseletét szintén az Aviation GSA látja el. Az idén már több mint 350 szállító partnerrel (légi, vasúti és komp) büszkélkedő társaság szolgáltatásait öt kontinens 195 országában, több mint százezer utazási irodában veszik igénybe. Egyre nő a dual partnerek száma is, amelyek szolgáltatásai saját és H1 kód alatt is értékesíthetők. Érdekesség, hogy a világ 3900 pontján, átlagosan hat másodpercenként fogadnak el egy HR dokumentumon kiállított repülőjegyet. A Hahn Air okmányon eddig kiadott jegyek száma meghaladja a 35 milliót, a cég éves forgalma pedig az 1 milliárd dollárt.

A társaság globális hálózata 2018 harmadik negyedévében 20 új partnerrel bővült, ezek közül 9 interline partnerre lehet HR-169-es jegyet kiállítani, további 11 partner a HR-rel code share partnerségben üzemel, és 190 piacon lehet a GDS-ben foglalni és jegyet kiállítani H1 járatszám alatt Hahn Air dokumentumon.

Kapcsolódó cikkek