Air Berlin–Jet Airways törzsutas-megállapodás

Forrás: turizmus.com

 2015. június 25. 12:41

Kölcsönös megállapodás született június 1-től a Jet Airways díjnyertes törzsutasprogramja, a JetrPrivilege, valamint az Air Berlin Topbonus programja között.

A JetPrivilege tagjai élvezhetik a még több csatlakozás előnyeit, és gyűjthetik, illetve felhasználhatják mérföldjeiket (Jpmiles) az Air Berlin útvonalhálózatán belül. Ugyanez vonatkozik az Air Berlin törzsutasaira, a Topbonus program keretein belül gyűjthetnek és felhasználhatnak mérföldeket a Jet Airways kiterjedt útvonalai között Indiában és világszerte. Az Air Berlin a Jet Airways 24-ik törzsutas partnere.

A Jet Airways – India első számú nemzetközi légitársasága – májusban indította napi közvetlen járatát Párizs–Mumbai között. Az Air France-szal közös üzemeltetésben ez kiegészült egy második járattal ezen az útvonalon.  Budapestről kiváló átszállással juthatnak el az utasok Párizson keresztül Mumbaiba, ahonnan további 51 indiai város közül választhatnak célállomást. Ázsiában számos egyéb, népszerű desztináció (pl. Colombo, Katmandu, Hongkong, Bangkok, Ho Si Minh vagy Szingapúr) is megtalálható a légitársaság kínálatában, amely naponta 7 járatot kínál Európa és India között a reggeli vagy akár az esti órákban (2 Párizson, 2 Brüsszelen, 3 Londonon keresztül).