Algarve, a lenyűgöző incentive desztináció - az STR CEE-től

Forrás: turizmus.com

 2019. február 05. 10:30

Ha csoportos utazásra valami különleges desztinációt keresünk, Algarve, Portugália egyik legvarázslatosabb tartománya kitűnő választásnak bizonyul.

Néhány óra repülés és egy álomvilágban találja magát az idelátogató. Festői tengerpartok, az aranyszínű homokos tengerpart öbleiben megbújó lagúnák, a bájos halászfalvak, a nyüzsgő városok (Faro, Lagos, Tavira) és a sokszínű kultúra egy olyan egyveleget nyújt, amitől úgy érzi az ember, hogy egy különleges élményben volt része.

Az STR CEE portugál partnere a Buzz DMC kitűnő programokat kínál, akár egy lisszaboni városnézéssel kombinálva, akár kizárólag erre a tartományra összpontosítva. Flamingóles, csónaktúrák, középkori vacsorák, kulturális városnézések, golf- és lovastúrák mind-mind megtalálhatók a kínálatukban.

Déli fekvésének köszönhetően az időjárásra egész évben nem lehet panasz. Tavasszal és ősszel, mikor a legtöbb céges csoportos utazás szerveződik, kellemes 20°C körül alakul a hőmérséklet. Szállodai és vendéglátói infrastruktúrája is sokat fejlődött az elmúlt években, számos kitűnő ajánlat közül böngészhetünk, ha merjük Algarvet ajánlani. Mi merjük.

(X)

Kapcsolódó cikkek