Az Amadeusban egyetlen szerződéssel foglalható az FTI Touristik, a JT Touristik és a Vtours csomagtúra és szállás kínálata

Forrás: turizmus.com

 2017. július 30. 14:18

Német touroperátorok széles kínálatához biztosít egyszerű hozzáférést, akár budapesti kiindulással az Amadeus legújabb megoldása.

Az FTI Touristik, a JT Touristik és a Vtours közismert és vonzó csomagtúra és szállás kínálata már bármely magyar utazási iroda számára elérhető egyetlen szerződés keretein belül. Az Amadeus Tours Suite Merchant Edition a közép-európai régió 16 milliárd eurós szabadidős kiutaztatási piacát célozza meg, összekötve több mint 1400 közép-európai utazási irodát német utazásszervezőkkel.

Az Amadeus legújabb, Amadeus Tours Suite Merchant Edition (ATSME) névre keresztelt terméke egyetlen szerződéssel és magyar nyelvű ügyfélszolgálattal biztosít hozzáférést bármely utazási irodának a német utazásszervezők által kínált, kedvező ár-érték arányú csomagtúrák és szálloda ajánlatok foglalására.

A kifejezetten a közép-európai piaci igényekre kifejlesztett platformon keresztül elérhető tartalmak között megtalálhatóak az utazók kényelmét szolgálva sok egyéb mellett, a magyarországi repterekről való indulások is, akár diszkont légitársaságokkal. Amadeus támogatja továbbá az utazási irodákat a számlázás és a jutalékelszámolás nyomon követésében is.

A termék bevezetése a lengyel, magyar, román, cseh és szlovák piacokon előre kiválasztott utazási irodák bevonásával történt, melynek során a felhasználóknak lehetőségük nyílt egy új értékesítési modell használatával hozzáférni az FTI Touristik, a JT Touristik és a Vtours tartalmaihoz. A következő hónapokban további szolgáltatók ajánlatai válnak elérhetővé az Amadeus Tours Suite Merchant Edition-ön keresztül.

Az Amadeus Tours Suite Merchant Edition felhasználók az alábbi előnyöket élvezhetik a termék használata során:

 

  • Egy megbízható IT szolgáltató, mint szerződő partner, a számos német utazás szervezőtől származó tartalom, valamint a magyar és angol nyelvű ügyféltámogatási szolgáltatás segít időt megtakarítani és csökkentetni az adminisztrációs terheket.

  • További kereskedelmi előnyökkel járnak a felhasználók részére a rugalmas pénzügyi garanciák; a forgalomtól függő biztosítékok fizetésének, valamint a külön-külön szolgáltatónkénti szerződéskötés szükségtelensége; csakúgy, mint az összehangolt egyszerűsített folyamatok.

  • A versenytársaktól történő megkülönböztethetőség lehetősége az utazók igényeire szabott szabadidős utazási ajánlatokkal, mely köszönhető a német utazásszervezők hatalmas kínálata által biztosított, rugalmasan alakítható utazásoknak.

(x)