Égből kapott karácsonyi történeteket keres a Budapest Airport

Forrás: turizmus.com

 2022. december 06. 12:59

Értékes nyereményekért és adományokért cserébe a Budapest Airport advent harmadik vasárnapjáig várja mindenkitől a karácsonyhoz és utazáshoz kapcsolódó történeteket.

A repülőtér szép emlékek, új kalandok és várva várt találkozások színtere, családi élmények első állomása. Mindannyiunknak van egy-egy kedvenc története a közös utazás első perceitől kezdve: megérkezés a repülőtérre, egy jó kávé vagy forró csoki indulás előtt, a gép, ahogy felemelkedik a futópályáról, az első pillantás a karácsonyi fényekben úszó új, idegen városra.

A Budapest Airport által szervezett játék keretében családi repülőjegyet és nagy értékű könyvutalványokat lehet nyerni, a történetek fejében pedig a vállalat a 18. kerületi Gyöngyvirág Gyermekotthon lakóinak karácsonyát is szebbé teszi majd.

 

A legjobban sikerült sztorikat Kautzky Armand felolvasásában is megismerhetik a repülőtér közösségimédia-felületeinek követői.

„Hiszünk benne, hogy minden indulás és érkezés izgalmas lehetőségeket, élményeket rejt, különösen az ünnepek környékén. Minden utazás más, épp ezért kíváncsiak voltunk utasaink karácsonyi, repülős utazáshoz köthető élményeire. Armandnak köszönhetően ráadásul egy egész ország által ismert és szeretett hangon szólalhatnak meg a legjobb égből kapott történetek, amelyekért cserébe a Budapest Airport, az összefogás erejével a Gyöngyvirág Gyermekotthont támogatja” – mondta Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az égből kapott karácsonyi történetekkel kapcsolatos videós felhívást a Budapest Airport Facebook-oldalán lehet megnézni.