Már 70 célállomásra repül az Emirates

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 07. 10:52

A dubai székhelyű légitársaság járatainak több mint fele újraindult, és további bővítést tervez.

Az Emirates 70 célállomásra bővítette személyszállítási szolgáltatását augusztusban, így a világjárvány előtti úti céljainak több mint fele már újra elérhető - közölte lapunkkal a légitársaság.

Már öt városba repülnek az A380-asok

Fotó: Emirates

Az elmúlt héten a légitársaság újabb desztinációkat jelentett be, mint például Addisz-Abeba, Clark, Dar es Salaam, Kuvait, Nairobi, Prága, São Paulo, Stockholm és a Seychelles-szigetek, augusztus 16-tól pedig a lisszaboni járat is újraindul. Az Emirates A380-asai már 5 városba – köztük London, Párizs, Amszterdam, illetve a kínai Guangzhou – repülnek, és az ügyféligények alapján a népszerű óriásgépekkel hamarosan további úti célok is elérhetők lesznek.

Az Emirates már korábban bejelentette, hogy 51 millió Ft összegig fedezi utasai egészségügyi, illetve napi 34 ezer Ft összegig a karanténnal kapcsolatos szállodai költségeit, amennyiben utazásuk során COVID-19 fertőzéssel diagnosztizálják őket.A szolgáltatás részletei ezen a linken találhatóak.

Az Emirates a 2019-2020-as pénzügyi évben 56,2 millió utast szállított. A légitársaság központja Dubajban működik, a világ azon néhány városának egyikében, amely a „Nyitott Égbolt" szabályozást követi, és több mint 120 légitársaságnak biztosítja a szabad le- és felszállást.