Elő a csúnya karácsonyi pulóverekkel!

Forrás: turizmus.com

 2018. december 17. 09:45

Frappáns és olcsó marketingkampánnyal rukkolt elő az Alaska Airlines: aki kedvenc csúnya karácsonyi pulcsijában készülődik a beszálláshoz, kedvezményeket kap.

Különösen az angolszász országokban dívik az a trend, hogy felnőtt emberek is vicces, Mikulás-figurás, hóemberes vagy szarvasos pulóverekben karácsonyoznak. A pulóvernek már külön napjuk is van, méghozzá a Nemzeti Ugly Holiday Sweater Day december 21-én. Ezeket a pulóvereket máskor nem lehet viselni, de a vicces hatás miatt mégis nagyon kelendők.

Ebben az évben különösen büszkén viselheti rémes karácsonyi pulóverét, az, aki az Alaska Airlines-nal repül – számol be a travelandleisure.com.  A légitársaság felhívta utasai figyelmét, hogy lehetőleg ilyen öltözékben utazzanak, mert aki ilyet visel, annak a légitársaság elsőbbségi beszállást ajánl fel. Nem kell sorban állnia, kényelmesen elhelyezkedhet az ülésen, és a táskáit is nyugodtan elhelyezheti a fenti csomagtartókban. A légitársaság szolgáltatja az ünnepi stílusú muzsikát a fedélzeten, az utas pedig szabadon választhatja ki kedvenc karácsonyi filmjeit, hogy garantált legyen a jó hangulat.

Az Alaska Airlines díjazza a csúnya karácsonyi pulóvereket

Fotó:  turizmus.com

„Az a célunk, hogy ilyenkor különösen kedvezzünk utasainknak, akik számára mindent megteszünk, hogy repülésük szórakoztató és ünnepi legyen” – hangsúlyozta Natalie Bowman, a légitársaság marketingért felelős igazgatója. A légitársaság (természetesen) arra buzdítja az utasokat, hogy készítsenek fotókat magukról és partnerükről, amelyeken éppen viselik az ominózus karácsonyi pulóvert, és osszák is meg azokat a közösségi médiában.