Országjáró kávézás az ETI-vel

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 02. 13:11

Vidéki nagyvárosokban várja a viszonteladókat kávéra, teára, süteményre az Egyiptom-specialista utazásszervező az ETI Caffé partnertalálkozók keretében.

Néhány hete vette kezdetét az ETI vidéki városokban szervezett partnertalálkozó-sorozata, melynek keretében egy finom reggeli kávé mellett a kollégáknak alkalmuk van az utazási irodával való együttműködést, az úti célt és általános szakmai kérdéseket érintő gondolataik kifejtésére, a feladatok megbeszélésére, közvetlenül és kötetlenül.

A kollégák Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc és Békéscsaba után szeptember 4-én szerdán Szegeden, szeptember 11-én Székesfehérváron, 12-én pedig Veszprémben várják a meghívott partnerirodák dolgozóit egy finom kávéra, teára és sütire.

Ezt követően Győrött, Tatabányán, Kecskeméten és Szombathelyen kerül sor hasonló találkozókra, Jenei Péter partnerkapcsolati vezető „gondozásában”.

Egy hotel az ETI kínálatából: Red Sea Grand Palace, Hurghada

Fotó: ETI

„A kollégák nagyon jól fogadták az ötletet, köszönjük, hogy munkájuk mellett időt szakítanak ránk! Az élő kapcsolattartást célzó találkozók fő témája a maradék nyári és őszi helyek értékesítése, a lassan végleges téli árualap, a készülő éves katalógus és a cég hamarosan elérhető új internetes oldala gyors, áttekinthető és felhasználóbarát partnerfelülettel” – tudtuk meg Kerekes Gábortól, az ETI magyarországi irodavezetőjétől.