ETI: három új Egyiptom-charter indul a napokban

Forrás: turizmus.com

 2019. június 14. 13:49

A jelenleg is közlekedő heti négy charterjárat mellé június második felében újabb hármat indít az ETI Magyarországról.

Június 17-én hétfőn áll munkába a cég második Sharm el Sheikh-chartere, június 25-én kedden a harmadik budapesti indulású Hurghada-járat, majd másnap, június 26-án a harmadik idényét kezdő Debrecen-Hurghada közötti légi összeköttetés, amely ezúttal a tavalytól eltérően köztes leszállás nélkül jár majd.

Az új járatokat a Fly Egypt üzemelteti. Ezekkel együtt az ETI nyári kapacitásai a következők lesznek: Budapest-Hurghada heti 3 alkalommal (kedden, szerdán és pénteken), Budapest-Sharm el Sheikh heti két alkalommal (hétfő, szerda), Budapest-Marsa Alam hetente csütörtökön és Debrecen-Hurghada hetente szombaton – tájékoztatta lapunkat Kerekes Gábor, az ETI Magyarország irodavezetője.

Egy népszerű hotel a kínálatból: Siva Grand Beach, Hurghada

Fotó: Red Sea Hotels

A charterek október végéig közlekednek, de heti két Hurghada- és egy Sharm el Sheikh-járat hamarosan foglalható lesz a 2019/2020-as téli szezonra is.

„Cégünk nyári kapacitásai ezzel elérik a heti 1000-1200 főt, így lehetővé válik az idei évre tervezett 15-20%-os növekedés, döntően partnereink munkájának köszönhetően. Heteken belül megnyit a Vörös-tengeren a partner Red Sea Hotels két újabb szállodája, színesítve a kínálatunkat. Készül cégünk új internetes oldala is, az eddiginél jóval inkább felhasználóbarát, mindig aktuális árakat tartalmazó foglalási rendszerrel ügynökeink számára.

Ugyanakkor a cégcsoport termékmenedzserei elemzik egy budapesti indulású Marsa Alam-charter téli indításának lehetőségét is (akár köztes leszállással), amellyel tovább erősítené piacvezető pozíciónkat Magyarországon egyiptomi charteres utazások tekintetében” – tette hozzá Kerekes Gábor.