ETI VIP World Academy Port Ghalibban

Forrás: turizmus.com

 2019. november 26. 17:17

Negyven magyar utazási irodai partner is részt vesz a napokban az egyiptomi Port Ghalib üdülőhelyen zajló ETI World Academy rendezvényen.

Az ETI Magyarország közel 40 viszonteladó partnerét hívta meg az ETI VIP World Academy rendezvényre, melyet a Marsa Alam régióban, Port Ghalib városában rendeznek meg november 25–29. között.

Az ezt megelőző napokban a csoport tagjai tanulmányúton során ismertették meg a Red Sea Hotels szállodalánc Hurghada, Makady Bay, Marsa Alam és Sharm el Sheikh régióban található szállodáit.

Az ETI World Academy rendezvényen több mint 200 viszonteladó partner vesz részt Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország és Olaszország területéről.

A rendezvény egyik fő célja a különböző országokban alkalmazott marketing- és sales tapasztalatok, stratégiák megosztása, ezen felül a viszonteladók különböző hirdetési lehetőségekről is tájékoztatást kaptak.

Kerekasztal-beszélgetés az ETI World Academy rendezvényen

Fotó: ETI

A rendezvényt Marsa Alam város polgármestere, Ihab Farkhaly dandártábornok nyitotta meg, őt követte a Marsa Alam-i repülőtér kommunikációs igazgatója, Amra Al-Azbi. Jelen volt az ETI stratégiai partnere a luxori régióból, a Joli Ville Kings Island hotel managere, Mohamed Sami is.

Az ETI cégcsoport részéről Tamer Marzouk, az ETI PR-tanácsadója mondott köszöntőt, majd pódiumbeszélgetésre hívta az ETI képviselőit. Magyarországot Patruna Robert, az ETI sales és marketing managere képviselte, aki kiemelte a luxori régió fontosságát az egyiptomi turizmusban.

Hiszen Egyiptom nemcsak tengerpart és napsütés, hanem az ókori emlékek révén a történelmi és kulturális turizmus iránt érdeklődők egyik kedvelt úti célja is – hangsúlyozta a szakember.

A történelmi és kulturális programot egyhetes nílusi hajóúttal szeretné az ETI bevezetni a magyarországi piacra, ez korábban csak kéthetes foglalásként volt lehetséges.

Több mint 200 viszonteladó vesz részt a rendezvényen Európa számos országából

Fotó: ETI

A nyitó gálavacsora Port Ghalib konferenciaközpontjának dísztermében került megrendezésre. Az akadémián az előadások mellett a résztvevőknek különböző programokat kínáltak, a magyar delegáció egy hajókiránduláson vett részt, ahol abban a szerencsében volt részük, hogy dugonggal, teknőssel, rájával is találkozhattak, és megismerhették a korallzátonyok egyedülálló élővilágát.

A további programok sok izgalmat tartogatnak: 5 km-es Fun Run futás, egyiptomi főző workshop, kétórás quad kirándulás és tevegelés, beduin vacsora folklór show-val a sivatagban, illetve a The Palace Port Ghalib zöld övezetében megrendezett díszvacsora vár még a kint tartózkodó magyar irodásokra.