Franciásan sikkes lett a párizsi repülőtér felújított várója

Forrás: turizmus.com

 2017. március 04. 19:33

Átadták a párizsi Charles de Gaulle repülőtér 2G terminálján az Air France megújult lounge-át. A modern és hatékony térnek köszönthetően az utasok tágas és kényelmes környezetben gyors és gördülékeny kiszolgálásban, illetve utasellátásban részesülhetnek.

Márciustól igazán különleges utazásban lehet részük azoknak, akik az Air France Business és az Elite Plus szolgáltatásokat választják, hiszen a Charles de Gaulle repülőtér 2G terminálján kényelmüket immár a légitársaság ötszörösére bővített, teljes körűen felújított, 730 négyzetméteres lounge-ja is szolgálja. Az óriási kör alakú fogadóépületben lehetőség van önálló ügyintézésre az interaktív adminisztrációs pultoknál, az egyéni kéréseket pedig az légitársaság ügyfélszolgálati munkatársai teljesítik.

Fotó: Air France

A kényelem, az előkelőség és a kreativitás kombinációjával a légitársaságnak sikerült megteremtenie az igazi francia atmoszférát. Az utasok már a belépéskor találkozhatnak a legújabb lakberendezési és formatervezési trendekkel. A világítás, a bútorok – hatalmas kanapék, kényelmes székek és egyedi tervezésű díszpárnák – egy meghitt, otthonos térré alakították a várót.

Fotó: Air France

Ugyanebben a szellemiségben született a lounge-ban található párizsi brasserie stílusú étterem is. Az elegáns étkezőt újratervezett padok veszik körül, ezzel is kontrasztot teremte a francia sikk és a modern stílus között. Az étteremben frissen készült hideg és meleg ételeket egyaránt kínálnak, a késésben lévő utasok pedig a kávézó területén részesülhetnek gyors kiszolgálásban. Májustól újabb különlegességgel bővül az ételválaszték a lounge-ban: helyben sütött francia pékárukat és süteményeket is készítenek majd az Air France utasainak.

Fotó: Air France

Kapcsolódó cikkek

Marrákesbe a Ryanairrel

2017. március 02.

Bordeaux-ba a Wizz Airrel

2017. március 01.