Hahn Airrel a Csalagúton

Forrás: turizmus.com

 2017. február 22. 14:40

A Hahn Air bejelentette, hogy első alkalommal sikerült interline szerződést kötni egy vasúttársasággal, ami mérföldkő a cég életében.

Korábban történt

Az Egyesült Királyságbeli EUROSTAR (9F) gyorsvasútra a légi helyfoglalási rendszerekkel rendelkező utazási irodák már tudnak helyet foglalni és jegyet kibocsájtani Hahn Air okmányon ugyanúgy, mint a repülőjegyek esetében (néhány ország kivételt képez).

Az EUROSTAR a Hahn Air harmadik vasúti partnere közül az első, amire vonatjegy  is kiadható és az utazási irodákkal az elszámolás a BSP-n keresztül történik.

Az EUROSTAR az egyetlen gyorsvasút, amely összeköti Londont az európai szárazfölddel a Csalagúton keresztül. A járatok a londoni St. Pancras International, Ebbsfleet International és Ashford International pályaudvarokról indulnak Párizsba, Brüsszelbe, Lille-be, a párizsi Disney Land-be, Lyonba, Avignonba, Marseille-be és a francia Alpokba.

Brüsszelen keresztül az utasok közvetlen csatlakozással juthatnak el a belgiumi belső célállomásokra.

Az EUROSTAR új e320 tipusú ultramodern kiképzésű kocsijai nagyobb helyet, ingyenes wifit és több mint 300 órányi szórakoztató video anyagot biztosítanak az utasoknak. A vonat maximális sebessége 300 km óránként. Az 1994. óta üzemelő társaság eddig 190 millió utast szállított London és az öreg kontinens között.