Három nap alatt három új célállomás az Ethiopian Airlinesnál

Forrás: turizmus.com

 2017. március 31. 14:33

Március 26–28. között három új desztinációba indított járatokat az Ethiopian Airlines. A célállomások: a Viktória-vízesés repülőtere (Zimbabwe), Antananarivo (Madagaszkár) és Oslo (Norvégia).

Júliusig további három új ázsiai desztintációval – Chengdu, Szingapúr és Jakarta – bővül az útvonalhálózat. A légitársaság közkedvelt célállomásai –  Mombasa, Zanzibár, Seychelle-szigetek, Comore-szigetek, Kilimanjaro, Windhoek, Fokváros, Durban stb. – mellett így újabb izgalmas területeket fedezhetnek fel az utasok az afrikai, ázsiai és indiai-óceáni térségekben.

Hármas járatnyitást ünnepelhetnek

Fotó: Ethiopian Airlines

Afrika vezető légitársaságának útvonalhálózata jelenleg is igen kiterjedt, hiszen heti szinten 28 járat közlekedik Kína 4 városába, 20 az amerikai kontinensre, 65 a Közel-Kelet-re, 400 járat Afrika 53 városába, valamint 54 napi járat Európába. Ezekkel az impozáns számokkal azonban nem elégszik meg a légitársaság, ugyanis 2025-re összesen 120 nemzetközi desztináció szerepel a tervei között.

Ami a magyar utasokat illeti, ők bécsi indulással közvetlenül juthatnak el Addisz-Abebába, ahonnan egy átszállással érhetik el az Ethiopian Airlines útvonalhálózatának bármely városát.

Kapcsolódó cikkek