Keressük a legjobb üzleti utaztatót!

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 25. 15:56

A Business Traveller Hungary magazin szerkesztősége idén 12. alkalommal, 10 kategóriában keresi az üzleti turizmus legjobbjait. Cikkünkben ezúttal a szavazásba bejutott, legjobb üzleti utaztatókat mutatjuk be.

Éles a verseny a legjobb üzleti utaztatók kategóriájának mezőnyében. Jelöltjeink olyan vállalkozások, melyek az értékelési időszak legátfogóbb szolgáltatást nyújtó, legrugalmasabb és legmegbízhatóbb piaci szereplő voltak ebben a kategóriában. Lássuk a kategória döntőseit!

1. MICROCOSMOS DMC BUDAPEST

Microcosmos DMC Budapest - az első kft-ként bejegyzett hazai turisztikai vállalkozásokként – alapítása óta az átlagos turistaigényeken túlmutató vevőkör építésén és kiszolgálásán fáradozik. A speciális érdeklődésű ügyfeleik helyét idővel átvették az inszentív utak, a konferenciák, a termékbemutatók, a sportesemények, kulturális események köré csoportosuló szponzori rendezvények. Megbízóik szinte kizárólag külföldi - többnyire multinacionális - vállalatok, szövetségek, inszentív házak, rendezvényszervezők és marketing cégek.

Az évek során mindig keresték a fejlődési irányokat és lehetőségeket. A 90-es évek eléjén külföldi utaztató cégekkel alapítottak közös leányvállalatokat, 1999-re marketing és értékesítési képviselettel rendelkeztek az Egyesült Királyságban, amely azóta is a vezető piacuk. 2010-től az Ovation Global DMC Budapest-i stratégiai parterei, 2022-ben pedig fúzióra léptek a HD Group-pal, így további kommunikációs ügynökségi szakértelemmel bővült a támogatottságuk.

Ismét keressük az év üzleti utaztatóját!

Fotó: 123rf.com

2. WECO-TRAVEL KFT.

Az 1990 tavaszán Chemol Travel néven alakult vállalat sikeres működését az üzleti és szabadidős utaztatás, valamint a konferencia szervezés hármas egysége határozza meg. 2006-ban a dán Weco-Travel CEE többségi tulajdont szerzett a cégben, amely ettől kezdve tagja a tulajdonos közép-európai regionális hálózatának. Ezt követően a Weco csoport csatlakozott a világszerte több, mint száz üzleti utaztatót képviselő RADIUS Global TMC-hez, megteremtve a lehetőségét annak, hogy ügyfélkörét globális lefedettségű nagyvállalatokkal tudja bővíteni. Az iroda rugalmas és agilis partnerként az egyedi igények figyelembevételével, megrendelőivel együtt gondolkodva alakítja szolgáltatásait. Munkatársaikat rendszeresen képezik, elkötelezettek az innováció és technológiai fejlődés, valamint a magas színvonalú szolgáltatások iránt. A társadalmi felelősségvállalás nem csupán divatos szlogen számukra.

3. OTP TRAVEL KFT.

Az 1984-ben alakult OTP Travel Kft. egyike Magyarország vezető utazási irodáinak, fő tevékenysége az üzleti utazások teljes körű lebonyolítása. Az üzleti utaztatás mellett az OTP Travel külföldi szabadidős utaztatási tevékenysége is jelentős, a széles kínálatban kulturális körutazások, tengeri hajóutak, üdülések és személyre szabott utazások egyaránt szerepelnek. Nagy tapasztalatuk van incentive (ösztönző) utazások és tanulmányutak, csapatépítők, belföldi rendezvények és konferenciák szervezésében.

Működésüket a kezdetektől fogva a megbízhatóság, a stabilitás, a dinamikus fejlődés, a magas színvonalú szakmai munka, valamint az ügyfelek iránti elkötelezettség jellemzi.

Ügyfeleik elégedettségét a professzionális munkatársak, a cég kiterjedt beszállítói kapcsolatrendszere, valamint a legmodernebb informatikai megoldások alkalmazása garantálja. A cég az OTP Csoport tagja, három budapesti és nyolc vidéki irodával rendelkezik.

A kategória jelöltjeire ezen az oldalon tudnak szavazni.

A Business Excellence díjat a szakma és olvasóink szavazatai alapján azoknak az üzleti szolgáltatóknak ítéljük oda, amelyek az elmúlt egy évben hangsúlyosan hozzájárultak a magyar üzleti turisztikai piac növekedéséhez. A szeptember 12-én lezáruló szavazáson az utazóközönség által legnagyobbra tartott, kiemelkedő színvonalú termékkel vagy szolgáltatással piacra lépő turisztikai vállalkozásokat keressük.

A rendezvény támogatói: