Las Vegas a KLM fókuszában

Forrás: turizmus.com

 2018. szeptember 24. 14:11

A KLM Holland Királyi Légitársaság globális hálózata hamarosan Nevada állam legnépesebb városával, Las Vegasszal bővül. 2019 nyarától heti 3 alkalommal indul közvetlen járat Amszterdamból az Egyesült Államok legnagyobb szórakoztatási központjába.

Az utat a 294 utast befogadó, B787-9-es (Dreamliner) gépek fogják teljesíteni. Az új járat 2019. június 6-tól minden pénteken és vasárnap indul majd az Amszterdam–Schiphol repülőtérről közvetlenül Las Vegasba. A Boeing 787-9-es repülőjáratokon az utasok 30 ülés közül választhatnak a World Business osztályon, míg 45 ülés várja őket az EconomyComfort osztályon és 219 az Economy osztályon.

 

A járatok indulási és érkezési ideje:

KL0635 járat: 12:30-kor Amszterdam–Schiphol repülőtérről indul és helyi idő szerint 14:15-kor érkezik Las Vegasba a McCarran International repülőtérre.

KL0636 járat: helyi idő szerint 16:05-kor indul Las Vegasból és a következő nap 11:05-kor érkezik az Amszterdam–Schiphol repülőtérre.

Végtelen mennyiségű luxushotel és kaszinó ékesíti a hollywoodi filmek forgatási helyszíneinek is otthont adó Las Vegast

Fotó: pixabay

 

Résidő-korlátozások a Schipol repülőtéren

Annak érdekében, hogy Las Vegast új célállomás lehessen, számos változtatást kellett végrehajtani a KLM hálózatában. Részben a Schipolrepülőtér résidő-korlátozásai (le- és felszállási jog) miatt, a KLM kénytelen volt a vártnál hamarabb felülvizsgálni a célállomási portfólióját. Így 2019 március 29-től a KLM megszünteti az összes Freetownba (Sierra Leone) és a Monroviába (Libéria) tartó járatát. Azoknak az utasoknak, akik az Amszterdamból 2019. március 29 után az előbb említett afrikai célállomásokra és visszafele tartó járatokra előre lefoglalt jegyük van, lehetőségük lesz a foglalás módosítására vagy az ár teljes visszatéríttetésére. Az Air France ettől függetlenül továbbra is közvetlen szolgáltatást nyújt Freetownba, a párizsi Charles de Gaulle Repülőtérről.

 

Kapcsolódó cikkek

Dubaj klónozza Velencét

2017. szeptember 20.